Suunnittelua ja haaveilua

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Suunnittelen suuresti ja haaveilen isosti. On ihana tehdä listoja siitä, mitä haluaisin tehdä ja toteuttaa tulevaisuudessa, ja monesti palaankin näihin listoihin unelmoimaan. Listoja on niin paperille raapusteltuina tikkuviivoina, inspiroivasti kuvitettuina haaveiluvihkoina, kokonaisina kollaaseina ja useina Pinterest-kansioina.

Mietinpä tässä tämän päivän aikana, että olisikohan pikkuhiljaa aika siirtyä yksi askel eteenpäin, vaikka näin vuodenalun kunniaksi. ;) Seuraavan kerran otan tähän unelmointiin mukaan myös toteutussuunnitelman laatimisen...

 


10 kommenttia

 1. Haaveilu, suunnittelu ja lopulta toteutussuunnitelman teko on mitä parasta puuhaa vuoden alkuun ja talveen ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Ja jos näin projekti-immeisenä sitä vihdoin osaisi omassa elämässäkin tehdä toimintasuunnitelmat, aikataulutukset ja resursoinnit. Silloinhan jopa ne haaveet voisi toteutuakin ;)

   Poista
 2. Haaveilu on parasta <3

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edellisiin, haaveilu on parasta <3 Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja todellakin, haaveilu on ihan parasta ajankulua ;)

   Poista
 4. Hei! Löysin juuri sun blogin. Ihanan raikas ja kaunis blogi <3

  Haluaisin kysyä tuosta sun puhelimesta. Onko se Honor8, ja oletko tykännyt siitä? Onko sillä sujuvaa blogata? Itselläni on Honor8 harkinnassa seuraavaksi puhelimeksi, niin siksi kiinnostaa, ja todella mielelläni kuulisin kokemuksiasi puhelimesta.
  Kiitos, jos ehdit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että löysit blogiini, tervetuloa! :)

   Puhelin on juurikin tuo mainitsemasi Honor 8, sain sen joululahjaksi joten hirveän paljoa kokemusta ei ole vielä, olen nyt vasta totuttelemassa android-maailmaan ;) Bloggaan vielä alkukantaisesti läppärin kautta, joten kännykkä on enemmän ja vähemmän netissä surffailuun -- siihen se kyllä on tosi näppärä laite :)

   Poista
 5. Oi minun pitäisi kyllä haaveilla enemmän.. Ja ihan konkreettisesti kirjoittaa ylös asioita.. Toisaalta, nyt kun olen tehnyt Unelmakarttakirjaa, niin olen ihan oikeasti alkanut pelätä unelmiani.. Uskallanko viedä niitä eteenpäin? Vähän niin kuin siinä laulussa "varo mitä toivot, se voi toteutuu...".. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, haaveet kun tuppaavat joskus toteutumaankin niin pitää miettiä mitä toivoo :D Mutta ehkä sitäkin voi jotenkin jaotella itselleen, niin että on niitä haavemaailman juttuja ja sitten ihan oikeita unelmia, joita kohden mennä. Kun jonkun unelman päättää, niin sanotaan että ihminen alkaa tekemään arjessa huomaamattakin juuri niitä valintoja, jotka vievät lähemmäs tuota unelmaa :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)