Koukussa

lauantai 17. lokakuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö: Everyday Design


Varmaan olettekin ehkä huomanneet aiemmista postauksista, että mulla on joku seinäkoukkupakkomielle :D Eteisen seinältä löytyy jos jonkinmoista, ja tykkään niistä kovasti. Nyt kun sain brändilähettiläskaudellani valita Everyday Designin tuotteita kotiin, niin arvatkaa mikä oli ensimmäinen tuote? No just se! Voisi melkein sanoa, että olen koukussa seinäkoukkuihin ;) <-- olipas huono heitto :D


Everyday Designin HOOK-vaatekoukkuja löytyy neljässä eri värissä; pirteä keltainen, aina varmat musta ja valkoinen, sekä tyylikäs harmaa. Kaikki ovat oikeinkin potentiaalisia, mutta päädyin mustaan koukkuun. Metallinen, jykevä vaatekoukku olikin tarpeen, sillä työhuoneessa säilytetään läppärireppuja ja -laukkuja, enkä tykkää että ne lojuvat lattialla. Mitä vähemmän tavaraa maassa, sen helpompi imuroida ja ylläpitää siistiä yleisilmettä. HOOK on juuri sopivan reilun kokoinen  - 12cm x 3cm -  laukkuja ja reppuja varten eikä se näytä seinässä hassulta yksistäänkään.


Ja hei, nyt kun brändilähettiläskauttani on enää pari viikkoa jäljellä, niin muistakaahan hyödyntää vielä alennuskoodi kuun loppuun mennessä! Saatte -10% kaikista normaalihintaisista tuotteista Everyday Designin verkkokaupassa koodilla valkoinenvuori10.  Ja meikäläisen Instagram-tilillä on myös käynnissä 50 euron lahjakortin arvonta, kannattaa käydä osallistumassa.






Kuva: Everyday Design


PS. Keltainen koukku olisi ollut kyllä herkullinen, mietinkin että siihen olisi saanut kietaistua kätevästi mun Flowerpower- nimisen vakiojatkoroikan. Olisi ollut sävy sävyyn! Siitä voit lukea lisää postauksesta Keltainen jatkojohto kevään kunniaksi.



Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)