Rug Solid | Käsinkudottu matto vaateteollisuuden ylijäämänahkakankaista

maanantai 5. lokakuuta 2020

Minulla on ollut jo pitkään toivelistalla kodinhoitohuoneen matto. Suihkun tai saunan jälkeen pelkkä laatta tuntuu jalkaan kylmältä ja kovalta, joten olen kaipaillut mattoa mukavuussyistä. Koska kyseessä on kodinhoitohuone, johon kuljetaan suoraan suihkusta vettä valuen (jos vähän liioitellaan), niin maton tulisi olla myös kestävä.


Sitten yhtenä päivänä se osui silmiini selaillessani verkkokauppoja - Rug Solidin harmaa nahkamatto. Ihastuin heti sen struktuuriin ja nahka kuulosti materiaalina kestävältä, mutta pehmeältä ratkaisulta. 


Pienen googlailun jälkeen selvisi, että nämä matot tehdään vaateteollisuuden ylijäämänahkakankaista, minkä vuoksi pisteet nousivat entisestään. Pidän tällaisesta upcycling-ajatuksesta! Maton kuteet leikataan ylijäämistä ja niistä luodaan uusi tuote, joka on joka kerta uniikki kappale. Tämä myös näkyy matossa, siinä on ihanan rouhea fiilis ja selvästi erilaisia nahkapalasia. 


Olen ollut kyllä tyytyväinen! Matto muuten oli alennuksessakin ja sain tämän 75x200cm kokoisen maton hintaan 88e (vink. löytyy edelleen alennuksesta Rum21.com issa). Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)