Synttäriherkkuja

torstai 6. elokuuta 2015

Huomenna on aviomiehen syntymäpäivät, joten ajattelin yllättää jo tänään itse tehdyillä herkuilla. Pöydästä löytyi tomaatti-mozzarellapiirakka, focacciaa, ranskanpastillijäätelöä, ja mustikkapiirakkaa. Ohjeet löytyivät iki-ihanan Kinuskikissan blogista <3

Tomaatti-mozzarellapiirakka oli ihanan mureaa ja se juusto.... nam!!! Itse jätin pois ohjeissa olevan sinapin, ja rucolaa taas heittelin tosi reilulla kädellä päälle. Ihanaa oli! Toimisi varmasti punaviinin kanssa. Ohje täältä.


Nämä pika-focacciat, eli ohraleipäset, olivat tytön herkkua Pehmoiset ja mukavan suolaiset leivät toimivat ihan sellaisenaan. Oliiviöljyn käytyä vähiin tuon tomaatti-mozzarellapiirakan kohdilla jouduin käyttämään leipien yrttiöljyyn ihan rehellistä voita. Ei huono. Ohje täältä.



Tämä ihan itse tehty kotijäätelö yllätti tekijänsä helppoudellaan, ja tulos oli kanssa yllättävän hyvä! Ohjeesta jätin pois kardemumman, ja vaniljatangon korvasin vaniljasokerilla. Daim-jäätelöä saa kaupasta suoraankin, joten sen korvasin murskatuilla ranskanpastilleilla ja minttusuklaarakeilla. Nämä pienet pikarit olivat pakastimessa ehkä nelisen tuntia, ja olivat jo ihan kunnon kamaa :) Ohje täältä.


Sitten lopuksi herkullinen mustikkapiirakka ihanalla vanilja-valkosuklaatäytteellä... Aivat taivaallinen ohje, suosittelen lämpimästi! Tässä kohden oli vähän jo ähky, mutta ehkä huomenna jaksaa paremmin ;) Ohje täältä.


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)