Työhuoneen muutos

torstai 13. elokuuta 2015

Tuossa aiemmin jo mainitsinkin, että työhuone (joka toimi ennen myös vierashuoneena) tulee hieman muuttumaan sieltä lähtevän vuodesohvan vuoksi/ansiosta. Tilaa tuli jo ennestään pieneen huoneeseen vähän lisää, ja kaipaamaani väljyyttä. Tarkoituksena on nyt pitää tämä pikkuhuone pelkästään työhuoneena.


Työhuoneeseen muutti samalla tyttären huoneesta siirretty String Pocket, johon ainakin väliaikaisesti tuli uusia viherkasveja roikkumaan / hyllylle. Roikkuvat Muorinkukat oli tarkoitus tosin laittaa ikkunalle, mutta katsotaan! Amppeleiden ohjeet löytyy aiemmasta postauksestani täältä.


Tässä vielä "Ennen" -kuva vierashuoneajoilta :) Työpöytä ei juurikaan näy, mutta se oli tuossa oikealla, ikkunan alla :)2 kommenttia

  1. Todella kaunis työhuone! Tilaa ja valoisuutta tuli ihmeesti lisää. Ah, ja tuo kalenterikello on vaan niin mahtava. Se taitaa keikkua omalla haavelistalla aika kärkipäässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Itse tykkään kanssa kovasti valoisuudesta ja tilan tunnusta :) Nyt vielä harkitsen pientä maalausprojektia, eli ihan hitusen harmaan sävyä voisi ajatella tuolle takaseinälle, jota vasten työpöytä on. Kello on kyllä hyvä, vaikkakin siitä kuuluu aikamoinen ääni klo 12 päivällä ja keskiyöllä. :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)