Ystävän tupaantuliaiset -- ihana keittiö, herkut ja tupariviemiset

lauantai 1. elokuuta 2015

Pääsin vihdoin käymään ystäväni uudessa kodissa! Tätä on odotettu jo kauan :)

Tässä muutama sneak peek keittiöstä, joka oli aivan ihana :) Talon lattiaksi oli valittu vaaleaksi vahattua tammea, joka toimi erittäin hyvänä kontrastina hiilentummille keittiökaapistoille. Ihania yksityiskohtia löytyi vaikka kuinka paljon -- yksi oli muun muassa musta hana, jollaista en ole ennen nähnyt -- todella tyylikäs mustan komposiittialtaan parina! Lisäksi liesituulettimen malli oli hieno, tykkäsin kovasti. Mielestäni pisteenä i:n päällä olivat seinään valitut kuusikulmaiset laatat, jotka toivat omaleimaisuutta upeasti. JA vielä, yhtenä helmenä olivat Artemide Tolomeon valaisimet, toinen kiinnitettynä seinään työskentelytilassa, ja toinen kiinnitettynä kattoon ruokapöydän päälle! <3

Kaapistojen jakaantuminen seinille vaikutti fiksulta ratkaisulta, joka antoi ilmavuutta. Toisella reunalla oli koko seinän korkeat kaapit, ja toisella vain alakaapistot. Pidin myös työtasojen sekä reilunkokoisen ruokapöydän ohuesta profiilista, joka lisäsi keveyttä yleisilmeeseen.

Valoa keittiöön tulvi jätti-isoista ikkunoista, joita löytyi joka seinältä. Pohjaratkaisuna keittiön asettelu viistosti olohuoneen jälkeen, erkkerimäisesti, oli onnistunut. Olohuoneesta vilahtaakin yhdessä alla olevassa kuvassa takka, joka sekin oli perinteisen muuratun takan sijasta huonekalumaisempi ja hyvin kaunis.

Muutkin huoneet olivat samalla hengellä ja yhtä hyvällä maulla sisustettuja, ja jokaisessa oli omia helmiä sekä hyviä ideoita!
Herkuttelimme illalla ihanilla juustoilla, hilloilla ja suolakekseillä punaviinin ja kivennäisveden kera. Lisäksi oli ihania kesän marjoja. Voiko parempaa olla? :) Jälkiruokana oli todella hyvää jäätelö-marja-suklaakeksikakkua kahvin kanssa. Kyllä oli jo pieni ähky yötä kohden ;)
Tupaantuliaislahjana oli

Nicolas Vahén pikkuinen paperikassi, joka sisälsi...
  • Servetit, Mayn
  • Minttu-kookos käsisaippua, Mayn
  • 2 kpl silikonisia puolipatakintaita, Heirol
  • Hammasharjat, Humble Brush
  • Lahjakortti, Finnish Design Shop 

Ja onnittelukorttina toimi julistepostikortti, Raamiin.fi :)

Olisiko nämä sinulle mieluisia?2 kommenttia

Kiitos kommentista! :)