Kalklitir San Saccaria

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Tässä vielä lupaamani kuvat työhuoneen seinän maalauksesta. Seinä siis maalattiin Kalklitirin kalkkimaalilla, sävyllä San Saccaria. Oli nappivalinta, tykkään kovasti! Kalkkimaalin levittämiseen löytyi ihan mahtavat ohjeet Valkoisen Harmajan blogista. Kiitos Suvi <3

Tässä kuvia seinästä toisen maalikerroksen jälkeen, kun kalkkimaali on vielä märkää. Maalia todellakin räiskyi kulovalkean lailla sutiessa, joten lattialle teipatut jätesäkit tulivat tarpeeseen. Väri näytti tummahkolta ja haisi aika mielenkiintoiselle :D Sellaiselle märälle mudalle tai jotain. Maalasin tunnetusti keskiyön aikaan, joten valaistus oli aika huono, mutta toisaalta ihan ok koska tarkoituksena ei ollut tehdä tasaista työtä, vaan hieman rouheampaa jälkeä.
Ja tässä sitten lopputulos, joka on vaalea harmaa. Antaa mukavasti pientä kontrastia valkoiselle tekemättä huoneesta kuitenkaan yhtään sen pimeämpää. Yleisilme on edelleen hyvin vaalea, vaikka yhteen kuvaan roudasin mustan Kartellin tuolinkin testiin. Seinäpinta ja sudin jäljet eivät näyt näistä kuvista, mutta livenä seinä on mukavan röpelöinen ja eläväpintainen, enemmänkin olisi saanut olla!Tässä vielä vertailukohtana samainen huone ennen maalausta. Kaikki seinät ovat samalla valkoisen sävyllä maalattuja. Muutos on oikein mieluinen, mutta tietyllä tavalla huomaamaton. Ei varmaan kaikki välttämättä edes huomaa muutosta, koska ero ei ole mikään silmiinpistävä. But, me likey!!!! :)
Maalia meni tällainen yksi pussi niin, että tuo seinä maalattiin kahteen kertaan. :) Maalin tilasin LifeStyle Nordicista, ja voin kyllä suositella, toimitus oli nopea ja hinta äkkiä googlattuna yksi edullisimmista!


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)