Pieni mutta pippurinen kaiutin JBL Charge 2

perjantai 7. elokuuta 2015

Mies sai eilen syntymäpäivälahjaksi tilaamani JBL Charge 2 -stereokaiuttimen (valkoisena tietenkin). Kiitos vielä my dear friend loistavasta vinkistä! Kaiutin on ihan järjettömän hyvä kokoonsa nähden, poppi soi oikein kunnolla -- piti testata ja laittaa volyymit kaakkoon, kun olin yksin kotona ;)

Kaiutinta on helppo käyttää langattomasti, ja kytkeä vaikka puhelimen siihen bluetoothin kautta. Tälläkin hetkellä meillä soi Spotify kaiuttimissa, kännykän kautta kytkettynä. Toimii!

Tässä hieman teknistä tietoa :)

  • Sisältää kaksi kaiutinta ja kaksoispassiivisäteilijät, jotka toistavat matalimmat äänet niin voimakkaasti, että voit nähdä kalvojen värähtelevän.
  • 6000 mAh litiumioniakku, joka voi toistaa peräti 12 tuntia musiikkia. Samalla siihen voi liittää muita kannettavia laitteita USB-portin kautta lataukseen. Tämä on itse asiassa tosi hyvä ominaisuus, jos kaiuttimen vie vaikka pihalle, voit kuunnella musiikkia ja ladata vaikka kännykkää samalla :)
  • Bluetooth-ominaisuuksiensa ansiosta kaiuttimen voi kytkeä mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen painamalla. Bluetooth- A2DP-ja SBC-koodekien avulla ääntä voidaan toistaa langattomasti. 
  • Bluetooth-kimppakuuntelutilassa jopa 3 käyttäjää voi kytkeä älypuhelimensa tai tablettinsa yhteen Charge 2 -kaiuttimeen. 
  • Hands-free -kaiutinpuhelimen kokousmikrofoni kohinan vaimennus- ja kaiun estotekniikalla.

1 kommentti

Kiitos kommentista! :)