DIY: Sängynpääty vanerilevystä

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kyselinkin jo tänään facebookin sisustusryhmässä, että kumpi olisi parempi sängynpäädyn väri, vaneri au naturel vaiko harmaaksi maalattuna. Meillä on ollut varastossa vanerilevyjä tyhjänpanttina, ja jostain yhtäkkiä välähti päähän laittaa yksi niistä sängynpäädyksi. Maalailin jo yhtä niistä osittain harmaalla maalilla, mutta toisaalta alkoi tuo vaalea puunvärikin houkuttamaan... Sisustusryhmäläiset äänestivät lähestulkoon tasan vanerin ja harmaan välillä. Ei auttanut ei tässä valinnan ongelmassa :D :D Mutta hyvä vinkki oli jättää toinen puoli maalaamatta, jolloin on vain helppo kääntää joskus puolta kun harmaa kyllästyttää :) Näipä siis tein, ja tällä hetkellä meillä on harmaa puoli käytössä!

Seuraava projekti olisi sängyn jalkojen maalaus, ne ottavat silmään varsinkin nyt kun vetäisin helmalakanan pyykkiin...  Oikeestaan haluaisin tuon tapetinkin pois ja ihan mattamaalia (tai kalkkimaalia?) tilalle.... Suunnitelmat taitavat taas levitä käsiin :D




Nappasin vielä ennen nukkumaan menoa kännykällä tällaisen hämärän yön fiiliskuvan ;) Tykkään kyllä itse kovasti :)



Mitäs mieltä olette, oliko sängynpääty hitti vai huti? Tuoko se kivaa piristystä huoneeseen, vai oliko makuuhuone sittenkin parempi ilman päätyä? Tässä vielä kuva "vanhasta" makkarista (jossa se helmalakanakin on paikoillaan).



Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)