Kala- ja elomarkkinoiden satoa

lauantai 19. syyskuuta 2015

Perinteinen Ween Maan Wiljaa -tapahtuma on taas Jyväskylässä, ja sinnehän myös me suuntasimme tytön kanssa. Porukkaa oli kiitettävästi taas paikalla, ja rattailla sompailu olikin välillä haastavaa. Kojuilta löytyi kaikenlaista ihanaa, leipomuksia, lihaa, kalaa, mausteita, käsitöitä... Ja herkullisten ruokapisteiden tuoksut leijuivat ilmassa.

Meille kotiin lähti perinteiden mukaisesti metrilakua ihanine makuineen, kirpeää omenaa, kinuskia, mansikkaa, salmiakkia ja suklaata. Tämä on ihan must :) Slurp. Illaksi siis herkkuja luvassa.


Lisäksi kassiin pakattiin paikallisen Paahtimo Papun meksikolaista kahvia ja Ruoveden Herkun valkosipulilastuja, suosittelen kumpaakin lämpimästi. Illan ruokailut on pelastettu paketillisella savustettuja muikkuja (+ palasella hunaja-pippuriloimulohta) sekä pussillisella vastapaistettuja riisi- ja perunapiirakoita.Ja mitä olisi ulkoilmatapahtuma ilman paikan päällä syötyjä muurinpohjalettuja hillolla ja kermavaahdolla! Hyvä reissu oli, ja nyt sitten tytskän kanssa päiväunille kotiin!


 

4 kommenttia

 1. Nams! Mä menen huomenna käväisemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Kuvittelin aluksi, että tapahtuma on jälleen satamassa, mutta vinkvink se siis on Lutakonaukiolla ja osa kojuista Paviljongissa sisällä! Kaipa sitä on mainostettu, mutta itse heti menin harhaan :D

   Poista
 2. Oon huomenna menossa käymään, oli tarkoitus jo tänään mutta olisi ollut vain tunti aikaa kiertää jotin päätin jättää huomiselle ja mennä oikein ajan kanssa pyörimään! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kyllä menee aikaa, kun kiertelee rauhassa! Itse tässä jäin vielä pohtimaan josko vielä pitäisi käydä uudelleen, tankkaamassa lisää herkkuja ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)