Päivän väri on harmaa

perjantai 18. syyskuuta 2015

Aiemmissa postauksissa kirjoittelin, että tummanharmaa Taika-maalilla vedetty olohuoneen seinä sai lähteä, ja vaaleampaa tuli tilalle. Tummanharmaa oli kyllä todella vaikea saada piiloon, ja valkoista maalia menikin varmasti viisi (?) kerrosta, ainakin. Makustelin jonkin aikaa täysin valkoisia seiniä, mutta päätin käyttää ylimääräisen Kalklitir-kalkkimaalin tässä tilanteessa. Eli lopullinen olohuoneen seinien väri on vaaleanharmaa. Valoisuutta on näin pimeänä sateisena päivänäkin riittänyt enemmän kuin tummanharmaan seinän kanssa. Tässä samassa hösäkässä television johdot menivät seinälevyn taakse piiloon, joten tuokin kohta on paljon siistimpi kuin ennen.

Siellä täällä seinässä näkyy vielä läikkiä, niin malttamaton olen elikä seinä on vielä jostain kohdista hitusen märkä...


Seinälle ruuvattiin ohut teräsvaijeri kiinni, johon on helppo ripustaa julisteita klipseillä. Katsellaan, mitä mieltä olen kun sitä vähän aikaa tuijottelen... Nyt siihen pääsi Harjun Paperista ostamani lahjapaperi (tuo numerollinen), joka on liimattu samankokoisen (50x70) kartongin päälle sekä höyhenpostikortti.
 Iso ruskea saviruukku sai samalla pintaan harmaata, jotta se kävisi paremmin muun värimaailman kanssa. Pakko samalla mainostaa viimeisimpiä viherkasviostoksia; peikonlehti Essentialin pussissa, sitten pylvästyräkki - tuo kaktus siis - ja vielä viherkasvi x Eva Solon altakasteluruukussa, nimeä en tietenkään muista :) Näillä kuvilla ja ajatuksilla toivottelen kaikille hyvää viikonloppua!
4 kommenttia

 1. Kaunista, mitä laminaattia teillä on? onko se harmaata, vai valkoista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire! :) Meillä on tammiparketti, joka on käsitelty jälkikäteen valkoisella öljyvahalla. Koska tammi kuultaa hieman lävitse niin se ehkä on valkoisen ja harmahtavan väliltä.

   Poista
 2. Hei

  Olohuoneen seinän väri on kaunis, mikä harmaan sävy sen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Väri on San Saccaria (Kalklitirin kalkkimaali) 😊

   Poista

Kiitos kommentista! :)