Taas kerran pientä uudelleen järjestelyä :)

maanantai 7. syyskuuta 2015

Tuossa illalla sain taas inspiraation tyhjätä tytön kirjahyllyn ja roudata sen olohuoneeseen, jotta saisin lisää laskutilaa... Nappasin eteisestä samalla mukaan Eamesin keinun hyllyn viereen, kun keinun jalat ovat samaa väriä sohvan jalkojen kanssa, yhtenäistävät ehkä vähän huonetta pikkuyksityiskohdalla.

Ihan kiva muutos, nyt Menun mustan Bollard-valaisimen ja By Lassenin Kubus-kynttilänjalan saa mukavasti tuohon esille <3 Valaisimen musta johto on ihan hauska taustalla, annan sen tarkoituksella näkyä. Keinulle heitetty musta Tarja Ritari Designin pellavatyyny yhdessä muiden mustien sisustustuotteiden kanssa sitoo ihan kivasti takana näkyvää Kartellin mustaa ruokatuolia yhteen.

Ja vaikka eletään Netflix-aikakautta, niin Sinkkuelämää dvd-bokseista en luovu, ne pääsi hyllylle odottamaan löllöilypäivää telkkarin edessä :) Tuo tuohesta tehty tähti Kubuksen keskellä on muuten minun isopapan tekemä. Hän teki vaikka mitä upeita juttuja tuohesta, olisi hienoa osata itsekin hyödyntää luonnonmateriaaleja samalla lailla.


2 kommenttia

 1. Vitsi miten ihanalta näyttää! Pakko kysyä, että mistä toi pussukka/ruukku on tossa kasvin alla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia kivasta kommentista! Ostin tuon pussin Uppsalasta yhdestä sisustusliikkeestä, mutta sitä myydään esimerkiksi Decoron nettikaupassa :)
   http://www.dekoro.fi/sisusta/sisustus.php?sisustus=726

   Poista

Kiitos kommentista! :)