Pieni pilkahdus TineK:n kevätmallistosta 2016

keskiviikko 16. joulukuuta 2015


Pläräsin innoissani TineK:n uutta kevään kuvastoa , ja ajattelinkin jakaa kuvastosta nappaamat top 20 suosikkiani teille tuoreeltaan. Arvatakin saattaa, että minun valikoima koostuu pitkälti mustasta ja valkoisesta, mutta todettakoon, että sininen ainakin on selvä kevään trendiväri.

Katso koko kuvasto

Minun TOP 20: Tine K Home kevät 2016

 
Ihania kyllä ovat kaikki, ja kuvat ovat upeita <3 Tässä vielä pari (paaaljon värikkäämpää) inspiraatiokuvaa katalogista, josta välittyy kevätmeininki!Kaikki kuvat: Tine K Home
    

6 kommenttia

 1. Kivoja uutuuksia olet bongaillut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Kivoja kyllä kaikki Tine K:n justskat :X

   Poista
 2. Miks mä en tohon siniseen totu :-? Oon niin ysärimoodis sen suhteen. Koboltinsiniset Kartio-lasit ja Kaj Stenvallin ankkataulut seinillä..(ja meillä kirkkaan sininen sohva sillon!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ymmärrän Mari koboltinsinisten juomalasien ja sinisen sohvan aiheuttaman angstin :D Uusissa tuotteissa se sininen on onneksi jotenkin "hienovaraisemmin" esillä, joten ehkä jotain tyynyä tai pyyhkeitä voisin ottaa sinisen sävyissä :)

   Poista
 3. Ihania juttuja TineK:lla kuten aina! Etniset vibat ja skandinavinen värimaailma paiskaavat iloisesti kättä. :)

  Sininen on kanssa itselleni vähän sellainen nou nou...paitsi että kesällä se on pienissä määrin ok ja esim. kesämökin sisustuksessa sininen toimii mielestäni aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna kommentista! Itselläni on kanssa jostain tullut himo marokkolaistyyppiseen ja skandinaaviseen sisustukseen, etenkin niiden yhdistämiseen. Tine K tarjoaa siihen loistavat puitteet! Etniset yksityiskohdat ja skandinaavisemmat suuremmat linjat toimivat todella nätisti yhdessä d-)

   Poista

Kiitos kommentista! :)