Järjestystä keittiön työtasolle | Kynttiläalusta käyttöön

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Minulla on pyörinyt tällainen suorakulmainen kynttiläalusta/-vati, jota on tullut käytettyä vähän. Jotenkin olin pitkään lukkiutunut ajattelemaan sitä vain käytettäväksi kynttilöiden alla, koska vatia myydään nimellä Candle dish... Blondi, I know ;) Mutta nyt vihdoin tajusin ajatella sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta, ja keksin alustalle uuden käyttötarkoituksen. Hyvä minä... :D :D Tuskastelin levällään olleita kamppeita keittiön työtasolla, jolloin tajusin että tätähän voisi kokeilla tavaroiden alustaksi. Vati on muutoinkin ihan katseen kestävä, joka on valmistettu betonia muistuttavasta, mutta huomattavasti kevyemmästä materiaalista.

Koko ajan on kyllä sellainen olo, että kaikki tavarat on kotona ihan levällään, en tiedä sitten johtuuko vain päivän pidentymisestä, kun kämpillä näkee myöhempään iltaan asti koko karun totuuden päivänvalossa :D Mutta jos sitä taklaisi yksi kohta kerrallaan tätä härdelliä, vaikkakin epäilen että sekasotkun määrä on aina vakio. Yleensä joko tytär tai mies kuitenkin myllää paikkoja kotosalla sitä mukaan kun itse ehtii järjestelemään  :D  That's life!

//I had this candle dish unused, until I realised that it would be great on kitchen. I think it gives more organised look, and that is what I need right now :D I obviously have this phobia with the random stuff all around the house... //

4 kommenttia

 1. Kivan näköinen! Ja hyvin sopii muuhunkin tarkoitukseen kuin vain kynttiläalustaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinpä siitä taitaa olla moneen muuhunkin tarkoitukseen, kunhan vaan itse sen tajusin :D

   Poista
 2. Nuo tarjottimet ovat käteviä,kun niihin laittaa tavarat järjestykseen.Ja saa myös pienellä jipolla iloa sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ne antavat jotenkin sellaisen kauniin kehyksen tavaroille :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)