DIY: Makramee

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Tein tuossa yksi päivä pienen makrameen olohuoneen seinälle, kun olen niitä ihaillut niin monien kuvissa. En ole ennen vastaavaa solmuilua tehnyt, joten lähdin liikkeelle opettelemalla vain kaksoistasosolmun (olikohan se edes se) :D :D Suosittelen googlaamaan ohjeita YouTubesta, videolta ymmärtää solmuilut huomattavasti helpommin kuin kuvista.

No, alkusäätöjen jälkeen solmu alkoi jo sujumaan pikkuhiljaa, mutta kyllä tuosta huomaa epätasaisen jäljen pitkin matkaa. Olkoonkin niin, saa se kuitenkin olla tuossa seinällä jonkin aikaa, ihka ensimmäinen testityö... Jospa sitä jaksaisi näprätä vielä uuden, paremman version joku toinen päivä, sillä kudetta jäi kyllä aika reippaasti jäljelle. Käytössä minulla oli musta Lankavan Paula-punoskude, joka tuntui ehkä aavistuksen liian paksulta tähän työhön. Tosin, ajattelin tekeväni siitä myös amppelinaruja, ne ovat sopivan yksinkertaisia tehdä ja siihen tuo paksu kude on kuin omiaan :)

Linkittäkäähän alle, jos teillä on omatekemistä makramee-töistä kuvia, olisi kiva nähdä!

//Here is my first DIY macrame... And it sure does look like it :) But, I will let it be on the wall for a while ;) //

2 kommenttia

 1. Kaunis, hyvältä näyttää! Itse en ole koskaan tehnyt vastaavaa, ehkä täytyis kokeilla!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, jos yhtään kiinnostaa, aika äkkiä tuollainen tulee eikä edes ole kovin vaikea :) Ja kiitos, kiva että se näyttää hyvältä jonkun silmään, itse olen aina niin kriittinen... Mutta ehkä tosiaan vielä teen uuden, nyt kun se yksi solmu on opeteltu ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)