Tämän viikon kuulumisia

torstai 2. maaliskuuta 2017

Ensinnäkin, suuri kiitos vielä eri kanavien kautta tulleista tsemppiviesteistä liittyen sunnuntain postaukseen, jossa valittelin olotilaani. <3 Pitää muuten tehdä nolo tunnustus. Aloin sunnuntaina jostain syystä lukemaan omaa blogiani taaksepäin vaikka kuinka pitkään, ja järkyttävää kuinka paljon olen tästä yskästä hokenut hah :D Pahoittelen! ;)

No mutta pieni update kuulumisiin, eli siltikin jatkan tätä samaa aihepiiriä :D Kävin tosiaan lääkärissä maanantaina ja sen seurauksena teen nyt parin viikon ajan PEF-mittauksia, eli puhallan PEF-mittariin aamuin illoin ja oireiden ilmetessä, ja merkkailen nuo puhallustulokset ylös. Tällä mitataan uloshengityksen virtausta, ja tarkoitus olisi siis saada tietoa josko tämä kaikki liittyisi astmaan. Sen olen ainakin tähän mennessä jo huomannut, että omat PEF-arvot ovat kyllä koko ajan EU-mittariston viitearvojen ulkopuolella. Aika huono siis tuo uloshengitys, joten ei ihme että on ollut näin väsynyt olo pitkään... Ensi viikolla olisi myös seurantakäynti keuhkokuvissa. Onko muita samassa veneessä olijoita, huonojen PEF-arvojen kanssa?

Mutta hei, nyt näissä kirsikkapuun oksissa on jo kukkia, jesss!! Kukkakuvia teille ihanaiset <3
//Updates for my last post that I wrote before going to see a doctor. I'm now measuring two weeks my peak expiratory flow to check whether my symptoms are caused by asthma. Let's see... And the cherry is blossoming in a vase ;) //

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)