Uusia julisteita ja 25% alennus!

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Olen täällä ihan liekeissä, kun saan tarjota teille toisenkin lukija-alennuksen! 😙  Siitä kohta lisää... ennen sitä haluan esitellä meikäläisen uudet julisteet keittiössä, luonnollisesti mustavalkoisissa väreissä :) Sain kaupallisen yhteistyön merkeissä kolme julistetta Desenion verkkokaupasta. Valinnanvaikeus oli jokseenkin jäätävä, koska valikoima on huikea -- olisin kyllä voinut ottaa lähestulkoon jokaisen :D  Toisaalta, tietäen kuitenkin oman sisustustyylini, oli kätevää hyödyntää verkkokaupan olemassa olevia kategorioita; omat suosikkini, mustavalkoiset julisteet löytää nopeasti yhden linkin takaa, samoin voi valita vaikkapa pelkät tekstitaulut, valokuvat tai taideaiheet. Samoin valintaa helpotti julisteiden lajittelu koon mukaan, sillä lähtökohtaisesti ajattelin jo haluavani julisteet eri kokoluokissa.

Tässäpä siis oma TOP 3, jotka valitsin:
Mitäs tykkäätte? Pakko muuten heti jo tunnustaa, mutta taidan vielä kokeilla tauluja eri seinälle, niin että tuo isoin tulisi olohuoneen puolelle... Visio on jo olemassa :D Joten päivityspostausta tulee sitten jos ja kun mallailen näitä vielä lisää!

No niin, sitten siihen lukija-alennukseen takaisin! Desenio lupasi siis 25 % alennusta kaikista julisteista lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Alekoodi on valkoinenvuori, joka on voimassa 28.-30.3.2017. Kipin kapin shoppailemaan! 
//My latest posters from Desenio, love them all!!//

2 kommenttia

 1. Pitkään olen pyöritellyt eri vaihtoehtoja ja mietiskellyt tilausta,nyt vihdoin sain tehtyä! Let the light in oli munkin setissä, ainoa jonka tilaamisesta olin heti varma :)
  -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea juliste <3 Kiva kuulla, että alennuskoodi tuli käyttöön :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)