Yksi tuoli x kolme eri huonetta | Verkkokauppavinkki ja alekoodi

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kaupallinen yhteistyö: Tipicoshop

Tiedättehän, että olen tässä jo pitkään fanittanut tanskalaista sisustusgenreä... :D No, nyt jatketaan samalla linjalla, NORR11 -merkin ympärillä. 

Mutta ennenkuin menen siihen, niin toinen hehkutus on paikoillaan; sain ilon tehdä yhteistyötä Tipicon kanssa -- Tipico on suomalainen sisustustuotteiden tuontiyritys, ja heillä on aivan valtava valikoima upeita design-tuotteita myynnissä heidän sisustusverkkokaupan eli Tipicoshopin kautta. Valikoima ei kuulemani mukaan ole vielä valmis, joten tulossa on koko ajan enemmän huipputavaraa. Käykäähän katsomassa! Tuotteet tulevat aina asiakkaalle ilman toimituskuluja ja tyytyväisyystakuun kera, joten suosittelen kyllä lämpimästi tätä verkkokauppaa. Myös teille lukijoille Tipico tarjoaa kivan yllärin, eli saatte 10% alennuksen verkkokauppaostoksista koodilla start10.  

Sitten, takaisin itse huonekaluihin. Sain siis kaupallisen yhteistyön merkeissä Tipicolta tämän tyylikkään  NORR11 Club Lounge -säkkituolin, joka on ollut meillä nyt pari viikkoa kotosalla. On kuulkaas monipuolinen tuoli, se on ehtinyt jo kiertämään meillä kohta jokaisen huoneen aina käyttötarpeiden mukaan, ja odotan innolla kevään sulattamaa terassia, jolloin aion ihan varmasti roudata tämän säkkituolin myös sinne! Suunnitelmissa on ostaa sille myös kaveri :) Tuoli on oikeasti erittäin kevyt, siis erittäin, tytärkin on sitä täällä nostellut ja meikäläinen niillä revähtäneillä kylkilihaksilla. Kestävästä telttakankaasta tehty löhöilytuoli on myös kätevästi pestävissä, sillä kankaan saa vetoketjulla auki ja pesuun. Väreistä valikoin tuttuun ja turvalliseen tapaan mustan, mutta itseasiassa saatavilla olleet metsänvihreä ja beige värikin kyllä houkuttelivat.

Ihan alkuunhan säkkituoli oli meidän makuuhuoneessa -- huone on sen verran iso, että sinne mahtuu tekemään pienen lukunurkkauksen halutessaan. Siellä jo rauhassa olen lukenut lehtiä kahvikupin kera, kunnes joku roudasi tuolin omaan huoneeseensa:D

Tytär tosiaan omi tuolin sittemmin omaan huoneeseensa, eikä siinä mitään, tuollaiset löhöpaikat ovat kyllä tarpeen siellä, kun äitihahmona pitää mennä huoneeseen "leikkimään"  --> pääsee makaamaan säkkituoliin, kun tytär tekee palapeliä lattialla. Kommentoin sieltä nurkasta sitten vain, että mikä pala menee minnekin ja osoittelen jalalla hah :D
Ja sittenhän tämä on ollut jo olohuoneessa, missä aina tarvitaan istuintilaa. Ikkunan edessä se toimi todella hienosti, koska on sen verran matalaa mallia ettei vie turhaa tilaa näkymältä. Samalla tätä on roudattu muutama metri toiseen suuntaankin, takan eteen, jossa on aika magee löhötä tulen roihua seuratessa.

//I had a great opportunity to make cooperation with the Finnish webstore called Tipicoshop -- I highly recommend to chech their sites! This Club Chair by NORR11 is also from their selection. The chair has been already in most of our rooms, it is so comfty!!! When it is  warm enough at outside, I'm so going to take this to our patio! //

14 kommenttia

 1. Säkkituolit on niin kivoja. Meillä on koulualisten huoneissa Fatboy -säkkituolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Paradta säkkituoleissa on se, että nissä onnistuu aina löytämääm rennon asennon :-)

   Poista
 2. Hahah tuo on se paikka missä äiti voi leikkiä "kuollutta intiaania" :D

  Nuo koivupöllit ovat kyllä tosi kivat. Kivaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Oi, toi on kiva! Tollanen ois kiva just minin huoneeseen, jos hankitaan parvi hänelle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo teillä on parvi hankintalistalla, no sinnehän alle mahtuu sitten säkki tai pari! ;)

   Poista
 4. Joko tuo alekoodi umpeutui? Yritin tehdä tilausta, mutta koodia ei enää hyväksytty :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :/ Kyllä se pitäisi olla voimassa! Minäpä laitan asiasta viestiä Tipicolle että tsekkaavat asian 🙂

   Poista
  2. Tsekattu -- koodi oli voimassa! Eli jos jostain syystä et kuitenkaan saa alekoodia aktivoitua nyt niin voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse osoitteeseen info@tipico.fi

   Poista
 5. Kiva juttu! Kiitos :) Tuo säkkituoli on nimittäin just sellainen, jota olen etsinyt jo pidempään <3

  -Jenna / Ensimmäinentalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. En tiedä, luetko näin vanhan postauksen kommenttia, mutta minulla olisi kysymys. Meillä on tuo kyseinen säkkituoli, mutta en oikein ole tullut sinuiksi sen kanssa. Se on tosi kova ja jäykkä, ei muotoudu alla, niin kuin säkkituolit yleensä, enkä saa siinä sopivaa asentoa. Oletko vähentänyt täytteen määrää tuolissa, auttaisiko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luen, kiitos viestistä! :) Totta, on tuo aika jäykkä, meillä tosin tuoli on ollut tyttären huoneessa ja siinä on useampi lapsi pomppinut päällä :D :D Se on vähän edesauttanut asiaa. Täytettä en ole vähentänyt, mutta itseasiassa kuulostaisi aika järkevältä ratkaisulta. Uskon että se voisi auttaa!

   Poista
  2. Kiitos, täytyy kokeilla täytteen vähentämistä. Ja voisin tosiaan komentaa myös lapset pomppimaan niiden päällä - ei tarvitse varmaan kahta kertaa käskeä..! :) Oletko käyttänyt tuolia ulkona, kestääkö miten kosteutta?

   Poista

Kiitos kommentista! :)