Jälkijunassa kummituspuun kanssa

torstai 14. huhtikuuta 2016

Kaikki sisustusbloggaajat ovat aika varmasti törmänneet Kummituspuuhun elikä Corokiaan viimeisen parin kolmen vuoden aikana. Jo vuonna 2013 Yle Uutisissa otsikoitiin "Kotiin halutaan nyt oma kummitus" ja itse kasvia kuvattiin seuraavasti:
Lyijykynää ohuempi, vänkyräinen runko kurottaa sinkkiruukusta. Harvoissa, hennoissa oksissa kasvaa kourallinen säälittävän pieniä vihertävänharmaita lehtiä. Kukkakaupan tiskillä jököttävä kasvi ei näytä oikein miltään, silti se halutaan kotia koristamaan. Rumilus onkin kaunistus, ja kummituspuu tai -pensas trendikäs sisustuselementti.
Aika osuva kuvaus hih :D No, meiltäkin kummituspuu löytyy, mutta se on vasta tämän vuoden puolella hankittu kasvi. Enkä siis sen takia ole ostanut, "kun sisustusbloggaajilla pitää olla" -- se vain tuntuu istuvan meidän nykyiseen kotiin niin hyvin kaikkien muiden risujen ja talventörröttäjien sekaan. <3 Eleettömyys toimii hienosti!

2 kommenttia

  1. Mä niin haluan tuollaisen kummituspuun! Niin kaunis ja yksinkertainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinkertaisuus jotenkin on tässä se juttu, se on niin kaunis kun katselee lähestulkoon paljaita käkkäräoksia sojottamassa :X

      Poista

Kiitos kommentista! :)