Kauneus on katsojan silmässä | Mikä sisustukseen liittyvä asia ihmetyttää miestä

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kysyin taannoin omalta aviomieheltäni, onko meidän kodissa hänen mielestään ihmeellisiä/outoja sisustuksellisia ratkaisuja tai elementtejä. Rehellisiä kun ollaan, niin suuri osahan meidän kodin sisustuksesta on minun päättämää: jos jotain saan päähäni, niin melkein se on jo toteutettukin :D Ei siinä hirveästi ole tullut kyseltyä mielipiteitä... No, aviomies sitten tähän kysymykseen, että kyllähän häntä on ihmetyttänyt olohuoneessa oleva karahka alusta asti.

Lyhyt selitys tuohon: eli karahka on siis sohvan takana oleva kuiva puunoksa, jonka välttämättä halusin kotiin. Se onkin vilahdellut ahkerasti olohuoneeseen liittyvissä postauksissa, mutta kirjoitin siitä toki oman postauksenkin. ;) Hassua kyllä, mutta minun mielestäni tuo karahka on yksi hienoimmista ja siisteimmistä jutuista meidän sisustuksessa! <3 Niinhän sitä sanotaan, kauneus on katsojan silmässä.

Vähän samaan luokkaan menee tämä talventörröttäjä, joka oli aivan ehdoton tuominen kotiin viimeisimmältä mökkireissulta. Huomasin sen välittömästi saunarakennuksen vieressä  ja jotakin niin yksinkertaisen kaunista siinä oli mihin rakastuin heti. Jotakin niin uljasta ja upeaa, vaikka samanaikaisesti niin karua ja haurasta. Näky on melkeinpä liikuttavan kaunis kontrastinsa vuoksi, josta aloinkin pohtimaan seuraavaa: näyttäytyykö kauneus aina tunnekokemuksen kautta? Jos jokin asia herättää tunteita ja puhuttelee sinua, näkeekö sen kauniimpana kuin he, joille se on yhdentekevä tai neutraali?

Kysynkin nyt teiltä ihan mielenkiinnosta:  näetkö kuvissa kauneutta vai onko talventörröttäjä vain yksi risu muiden joukossa? :)6 kommenttia

 1. Mä tykkään talventörröttäjistä =D

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kauneutta. Verkkokalvolleni on piirtynyt kuva nyt jo aikuisesta tyttärestäni, kun tämä tuollaisena ehkä kymmenen ikäisenä raahasi perässään kaksimetristä risua metsästä kotiin. Äidille. Tiesi, että äiti tykkää risuista. Näihin pätee luonnehdinta "niin rumaa, että on jo kaunista". Tai sitten pelkästään kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista, ihana tytär sinulla! :-* Näin se vaan on, rumakin on joskus kaunista, tai tosiaan onko se silloin edes rumaa?! :)

   Poista
 3. Kaunishan tuo on, varsinkin noin kauniissa maljakossa ja ympäristössä :) Muiden risujen seassa kevään kurakossa ollessaan se ei ehkä niin upelta näytäkään :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Kiia totta, kurakossa nuo risut ovat aika karseita :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)