Onnellisuus arjessa -haaste

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Sain ihanan positiivisen haasteen ystävältäni Jonnalta Lempipaikkojani -blogista - blogi muuten kertoo todella kivalla tavalla ystäväni ja hänen perheensä elämästä Saksassa, käykäähän lueskelemassa. Kiitos haasteesta! <3

Haaste: Kirjoita onnellisuudesta. Mitä on onni omassa arjessa? 

Hyvä kysymys, jonka äärelle pitäisi pysähtyä huomattavasti useammin. Listailen tähän ilman sen suurempia analyyseja ensimmäiset  kymmenen ajatusta ylös! :)


Onni minun arjessani:

 1. Tytär - onni on saada jakaa arkea oman rakkaan tyttären kanssa, höpötellä hänen kanssaan, kuunnella hänen ihania, lapsenomaisia oivalluksia, seurata hänen kasvuaan ja kehitystään, hänen onnellisuuttaan. Onni on kokea tällaista ehdotonta ja molemminpuolista rakkautta <3  
 2. Ystävät - onni on ihanat ystävät. Arki tulee aina paremmaksi, kun näkee ystäviä, saa tekstiviestin, juttelee puhelimessa. Ympärilläni on paljon ystäviä, jotka ovat samalla aaltopituudella minun kanssani, ja joilla on huumorintajua ja elämänviisautta.
 3. Koti - onni on voida tulla kotiin, joka tuntuu ja näyttää omalle, ja jossa on ihana olla. Paikka, joka on rakentunut elämäni ympärille vain minua ja minun perhettäni varten. Koti, jota rakastan kaikkine kolhuineen ja sotkuineen
 4. Rentoilu - onni on olla, rentoutua, naatiskella hetkestä, pohdiskella asioita, pysähtyä ja hengittää :) Arjen vapaahetket, viikonloput, lomat.
 5. Nauraminen  - onni on pystyä kokemaan aidosti iloa. Varsinkin masennuksen ja monien muiden raskaampien vaiheiden jälkeen se tuntuu entistä suuremmalle onnelle, se että on kiva, iloinen olo. Se kupliva ja mukava olo, kun aidosti ja oikeasti nauraa.
 6. Omat harrastukset - onni on myös omat jutut, mitä voin tehdä vapaa-ajalla. Valokuvaaminen, kirjoittelu, sisustelu, lukeminen. Jutut, joista nauttii niitä tehdessä.
 7. Ruoka - onni on myös makuaistin kautta tuleva ylimaallinen olo, kun syöt jotain ihanaa ruokaa tai herkkuja :D On on! Kulhollinen popcorneja ja kylmä pommac ;)
 8. Työ, toimeentulo - onni on työ, jota tykkään tehdä ja työkaverit, joiden kanssa tykkään olla. Työ antaa myös toimeentulon, jonka vuoksi voin ottaa arjessa hieman rennommin ja hankkia vaikka jotain kivaa. 
 9. Auringonpaiste - onni on auringonsäteet, joihin herää. Lämmin auringonpaiste, valo, helle, kesä :D 
 10. Nukkuminen - onni on nukahtaa ja pystyä nukkumaan. Asia, joka ei ole itsestäänselvyys. Tiedän omasta kokemuksesta.

Tekisikin mieli nyt ottaa pienet päikkärit, voisi tehdä hyvää. Tehtiin pihahommia minin kanssa koko aamupäivä ja senkin jälkeen vielä vähän, mutta nyt alkoi raukaisemaan.... zzzzz :) PS. Haasteen voi napata blogiin ken tahtoo!


  3 kommenttia

  Kiitos kommentista! :)