Perjantaikuulumisia ja arvontamuistutus (palkintokin vielä parani!)

perjantai 29. huhtikuuta 2016

En ole kovasti kirjoitellut tytöstä täällä nimellä, mutta ehkäpä se joistain kuvista on tullut ilmi ;) Meidän pieni prinsessa <3 Hänellä on tänään päiväkodissa naamiaiset, jonne ehdottomasti täytyi lähteä Frozenin Elsana. Eilen päästiin jo fiiliksiin, kun hän katseli esikuvansa kanssa kyseistä leffaa! <3 <3 <3
Kirjoittelen tässä samalla hieman ostoslistaa, koska kohta suuntaan ruokakaupoille ja sitten takaisin kotiin vappua valmistelemaan! Huomenna olisi tarkoitus hieman grillailla erilaisia hodareita, ja ajattelin leipoa niihin itse sämpylätkin alusta asti. Sen lisäksi vähän erilaisia, hyviä täytteitä, salaatteja ja tietenkin vielä munkkia siman kanssa! Serpentiinit puuttuu mutta ilmapallot on jo kehissä :D Tässäpä tämä päivä taitaa ollakin, siivoilua vielä ennen saunaa ja sitten koisimaan. Luulenpa, että prinsessallakin on paljon kerrottavaa hoitopäivän jälkeen ;)

PS. Vielä on huomiseen asti aikaa osallistua Jollyroomin arvontaan! Palkintoa hieman korotettiin *vinkvink* ja voittaja saakin itse valita sen ihanista Cloudberry Castlen tuotteista, max 40€ :) Eli samaisesta merkistä mistä tuo kellokin on!


Mukavaa alkavaa viikonloppua ja vappua kaikille! <3

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)