Makuuhuoneen pöydälle perhosen siivet :)

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Vähän yksinkertaistelin makuuhuoneen yöpöytää eilisen päivän aikana, kun jostain syystä siihen kertyy aina niin paljon pikkutavaraa. Pöydältä lähti seinää vasten nojaillut printti, vihkot ja kynät, lehdet ja kirjat, tyttären tuomia barbin kenkiä (jee) sekä yöpöydän vieressä ollut Kartellin jakkara sen päällä töröttävine järkkärin objektiivineen. Jäljelle jäi vain kello ja kolmiokäenkaali -  tuo kaunis tummalehtinen kukka. Sisustuslehdissä onkin ollut paljon kaikenlaisia tummalehtisiä kasveja viime aikoina, ne ovat ilmeisesti trendikkäitä ;) Ihana yksityiskohta tässä kolmiokäenkaalissa on sen perhosen siipien muotoiset, kolmiomaiset lehdet. Illan hämärässä ne sulkeutuvat kiinni, jolloin kukka näyttää olevan kuin kymmenien nukkuvien perhosten koti. <3
Tämän sunnuntain suunnitelmissa on syventyä kohta uusimpaan Avotakkaan ja rentoutua täällä makuuhuoneen seesteisemmässä fiiliksessä ;) Pieni sateenropina ulkona on vain plussaa täällä viltin alla pötkötellessä. Vilttinä muuten toimii hieman keväisempi pitsipeitto, joka on kulkenut mukanani reilut kymmenen vuotta. Se on ollut opiskeluaikoinani päiväpeittona, myöhemmin taas pöytäliinana ja viime vuosina terassin vilttinä. Viime viikolla pesin sen kunnolla tahranpoistajalla ja siitä tuli supervalkoinen, kuin uusi! <3 Nyt se saakin olla makkarissa kevään ja kesän ajan. Rentoa sunnuntaita teille murut!

2 kommenttia

  1. Onpas kaunis tuo seinälamppu :) Kiva idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo "hätäratkaisu" onkin toiminut aika hyvin loppujen lopuksi ja jäänyt pysyvämmin roikkumaan Dotsiin :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)