Asennepostaus meille perfektionisteille -- So what!

perjantai 23. lokakuuta 2015Saako tänne nyt laittaa edes tällaista :D :D No, otan pois tuon alimmaisen kuvan jos se loukkaa jota kuta -- saa sanoa ja kommentoida suoraan!

Mutta tarkoituksena siis oli kirjoittaa pieni perjantain asennepostaus, tsemppimielessä kaikille samanlaisille ihmisille kuin minä, ihmisille kenellä on taipumus murehtia miljoonaa asiaa ja velloa monesti turhissa kriiseissä. Etenkin tämä kolahtaa perfektionisteille ;) Lienee löytyy sen suhteen paljonkin samiksia!?

Lohtua (ja realismia) tähän tuo pieni taulunen makuuhuoneen oven suussa, joka muistuttaa pikkuasioita stressatessani, että mitä sitten, kuka välittää?! :D Näinhän se on. Pientä ravistelua oikeaan elämään. Pikkujutut eivät loppujen lopuksi kaada maata, kun miettii elämän mittasuhteita. Eikä täydellisyys ole inhimillistä, sitä harva edes olettaa sinulta ihan oikeasti (muut kuin sinä itse). Joten, tällä asenteella viikonloppuun, Metallican (jokseenkin karua biisiä! ;) ) lainatakseni, so fcking what, who cares!

Soveltuuko tällainen sisustustaulu sinun mielestäsi kodin seinälle?


11 kommenttia

 1. Käsi pytyssä täällä! Murehtija, velloja, aikatauluttaja ja mitä vielä. Se on kuitenkin hyvä, että osaa mustalla huumorilla ottaa myös itsensä. Tän taulun sanoma vois olla meille murehtijoille ihan nappi mantra, jota vois hokee pitkin päivää ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, ja käsi ei tosiaankaan ole pytyssä, vaan PYSTYSSÄ siis. Mutta who f******g cares!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee Mari mä niiiin repesin! :D Heti pääsit jo soveltamaan tätä! :D You go girl!! Nimenomaan, mustalla huumorilla pääsee loistavasti eteenpäin, eikä sitä väkisin itseänsä tarvitse muuttaa, kun vain välillä muistuttelee itseänsä että mikä on tärkeää ja mikä ei. Kyllä maailma meitä vellovia perfektionistejakin tarvii! :D

   Poista
 3. Just hyvä! Vähän pilkettä silmäkulmaan! Ja kyllä, täälläkin murehtimaan ihan liikaa ja kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee meitä löytyy lisää! :D Ja pilkettä silmäkulmaan, se on erinomainen neuvo! :)

   Poista
 4. Todellakin sopii, tarttisin meillekin tälläisen. Oon perfektionisti ja stressaan ihan liikaa kaikesta. Yleensä turhastakin... Mies ei meinaa enää ottaa edes vakavasti näitä mun murehtimisia kun se jaksaa muistuttaa että maailmassa 'on oikeitakin ongelmia', mutta on se varmasti hänellekin kiva jos on puhdasta päälle pantavaa, asunto ei ole kaaos ja kaapissa on ruokaa. Elämässä pitää olla sitä huumoriakin ja tällänen taulu tuo sitä juuri tarpeeksi!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin Hanna aavistelinkin, että sinussa saattaa olla tätä pientä perfektionistin vikaa ;) Ja taitaa ylipäätään liittyä aika moneen sisustusintoilijaan tämä luonteenpiirre -- harva muu jaksaakaan viilata ihan pieniä yksityiskohtia loputtomiin tai ahdistua hetkessä pienestä sotkusta :) Itse voin ainakin allekirjoittaa!

   Poista
 5. Täällä hep! Hyvin sopii ja tuo pitäiskin muistaa :)

  VastaaPoista
 6. Sopis kyllä niiiiin hyvin tännekin tuo taulu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)