DIY: You Rock!

keskiviikko 21. lokakuuta 2015


Voi söpöys sentään, törmäsin netissä ihanaan ideaan tällaisesta You Rock -purkista, ja pakko oli tehdä tytölle oma :) Alkuperäinen idea on tehty nuorille tytöille muistuttaakseen heitä siitä keitä he ovat ja opettaakseen heitä olemaan rehellisiä itselleen -- tutkimaan heidän vahvuuksiaan ja sitä, mikä tekee heistä ainutlaatuisia. Tytöt saivat valita sellaisen kiven ja tekstin, minkä he halusivat edustavan heitä itseään. Jotenkin niin kaunis ajatus! Alkuperäiseen postaukseen ja ihaniin kuviin pääset täältä.

Itse otin käytetyn säilykepurkin kehiin ja maalasin kannen. Sisälle valitsin muutamia isoja kiviä, jotka maalasin vaaleanpunaiseksi, ja sen jälkeen naksuttelin Dymolla sanoja, jotka liittyvät mielestäni meidän pikkuiseen. Teksteiksi valikoitui Aito, Tärkeä, Rakas ja Urhea. Purkkiin kaadoin näiden kivien lisäksi pieniä rantakiviä. Hienosti olisi toiminut myös valmiit valkoiset koristekivet tekstillä, jolloin ei olisi tarvinnut maalata mitään, ja sekaan mustat koristekivet. Kumpaakin löytyy terassilta. Ehkäpä teen sellaisen myöhemmin itselleni? Mustavalkoinen olisikin hieno ;)


Idea toimisi monenlaiseen juhlaan, jossa vieraat voisivat kirjoittaa sanan sankariin liittyen, ja purkki täyttyisi näilla sanakivillä -- siitä jäisi kiva, henkilökohtainen muisto.  Tai jospa joka vuosi lisäisi tytön syntymäpäivänä uuden sanan purkkiin?

2 kommenttia

  1. Tämä sun blogi on aivan ihana!!!!! <3 <3 kaikki on huolella mietitty ja tehty, todella kaunista teillä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)