Nappivalinta

tiistai 27. lokakuuta 2015

HK Living button naulakko

HK Living button naulakko

HK Living button naulakko

HK Living button naulakko

Oletteko nähneet näitä HK Livingin hauskoja, ison napin näköisiä naulakoita? Itselleni nämä olivat uusi tuttavuus, ja niin nätti oli tuo valkoinen väri, että sen taannoin tilasin Herttaselta. Näitä löytyi myös turkoosina, harmaana ja keltaisena, ei huono idea olisi ottaa joku niistä väripilkuksi huoneen seinälle :)

Meillä nappi päätyi tytön huoneeseen, ja tällä hetkellä siinä roikkuu TineK:n joulukartio odottamassa joulua ;) Nyt vielä sen sisällä majailee pehmohiiri, se on itse asiassa minun eikä tytön :D :D Mutta saa nyt toistaiseksi pitää sen. Ai niin, laitoin muuten tuon Herttaselta saamani Nuukkin  aakkosjulisteen housuhenkariin roikkumaan, ihan kiva tuollakin tavoin, vai mitä mieltä olette? Ja juu, se on vinossa! Argh! :D Mutta ihan "tarkoituksella" siis ;)

4 kommenttia

  1. Oi noita nappikoukkuja oon jo jonkin aikaa bongaillut blogeista ja sisustuslehtien sivuilta! Melkoisena nappihulluna pitänee pari tuollaista jossain vaiheessa hankkia! ;) Teille se kyllä sopii täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä Ave! :) Miten ihmeessä itse en ole nähnyt näitä missään, vaikka blogeja ja sisustuslehtiä luenkin paljon :D :D Jos nappihullu on niin sitten ilman muuta pitää hankkia näitä, eri väreissä! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)