Karahka olohuoneessa

lauantai 17. lokakuuta 2015

Heippa! Kerroin aiemmin, että mallailen täällä yhtä karahkaa ja etsin sille paikkaa, niin ajattelin nyt jo laitella kuvaa tämän hetken karahkatilanteesta :D Tiedän, että tällaiset "risut" saattavat jakaa mielipiteitä, mutta joku itseäni tässä viehättää! Kunhan nyt löydän sen oikean paikan :) Ensiksi se oli ruokapöydän vieressä nurkassa, mutta tällä hetkellä se majailee sohvan takana. Kuvien kautta ei välity ihan täysin tämä näkymä, uskokaa pois, paljon hienompi se on livenä! Vaaleanharmaa kalkkimaaliseinä antaa sille vielä kivan kontrastin :)

Mitä mieltä olet tällaisista sisustuselementeistä?

4 kommenttia

 1. Tosi hauskan näköinen mun mielestä! Kauniita kuvia, kuten sulla aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Suvi! :) Ja lämmin kiitos kauniista sanoistasi <3

   Poista
 2. Kivalta näyttää. Olen ehdottomasti "karahkaheimoon" kuuluva. Itse oon bongaillu terassille kattoon jotain paksumpaa risua, johon saisi valot asteltua silleen muka huolimattomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari kommentista, sukulaissielu karahkaheimosta! :D Nämä tosiaan ovat ihan mahtavia (jos tykkää), mutta täydellisen karahkan metsästys on aina todella vaikeaa. Ensinnäkin että mistä niitä voi etsiä, ja toisekseen, löytääkö sitten juuri sellaisen oikeanlaisen käkkyrän mitä haluaa :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)