Miksi ei kannata tiskata käsin?

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Yhteistyössä Indiedaysin, Boschin ja Finishin kanssa

Minä, siivousaddikti, tunnustan teille inhoavani käsin tiskaamista -- se inhottavan kostea, rasvainen höyry (a.k.a. lähmä) on pahinta, mikä lävähtää päin naamaan, puhumattakaan tulikuuman veden takia hoosiannaa huutavat kädet. Astiat eivät tunnu koskaan puhtailta liasta eikä tiskiaine ei tunnu huuhtoutuvan ikinä pois. Yhhh..... Mutta onneksi voidaan todeta faktana, ettei käsin kannata tiskata muutenkaan EVER*! Huraaa! :D 

*paitsi tietenkin, jos astia ei kestä konepesua!
 
astianpesukoneen edut

Miksi ei kannata tiskata käsin?


Ensinnäkin, käsin tiskaaminen on ympäristön kannalta huomattavasti vahingollisempaa kuin astianpesukoneella tiskaaminen. Uskallan väittää, että harva tietää kuinka paljon enemmän sähkön- ja vedenkulutus vähenee nykyaikaisia astianpesukoneita ja pesuaineita käyttämällä. Haastankin sinut heittämään oman arviosi, ja sen jälkeen tsekkaamaan alla olevan videoklipin. Kuinka tarkkaan arviosi osui oikeaan?


Toisekseen, käsin tiskaaminen on astioiden puhtauden kannalta selvästi tehottomampaa kuin astianpesukoneella peseminen. Kannattaa katsoa, kuinka konkreettinen ero on tiskien puhtaudessa käsinpesun tai astiankonepesun välillä.Videolla näkyy myös kolmas tapa astioden puhdistamiseen, arvaatko mikä se on? :)

Videolla käytetään Finish-konetiskiainetta yhdessä Bosch-astianpesukoneen ainutlaatuisen Zeolith®-kuivauksen kanssa.


Videot on tehty juhlistamaan Bosch-kodinkoneiden ja Finishin monivuotista yhteistä tuotekehitysohjelmaa.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)