Työhuoneen järjestykseen vaihtelua ja hyasintin tuoksua

torstai 12. marraskuuta 2015

Hellurei! Meilläpä tuoksuu jo työhuoneessa talvinen hyasintti, joka innostui yhtäkkiä ja alkoi kukkimaan! :D Laitoin pienen alun pestyyn hernekeittopurkkiin, josta etiketti oli irrotettu pois, ja koko kukka meni asustelemaan House Doctorin korkean lasikuvun alle, joka näkyykin kuvassa kukan takana. Tämä lie aktivoi kukan nopeaan kasvupyrähdykseen muutamassa päivässä. Aika hauska :) Joko teillä muilla on jo hyasintteja?Innostuin tuossa samalla järjestelemään työhuonetta hieman, sillä olen tykännyt kovasti askartelupöydästäni. Sen piti olla alunperin vain väliaikaisesti esillä, mutta eihän sitä raaski purkaa minnekään ja tällaista isompaa pöytä-/laskutilaa tarvitsee aina! Voit käydä lukaisemassa postauksen halvasta, kätevästi kasattavissa olevasta askartelupöytävirityksestäni täällä.

Työhuone sisustus

Työhuone sisustus

Koska pöytä siis jää huoneeseen pidemmäksi aikaa, sen paikkaa piti pohtia hieman paremmin. Keskellä lattiaa se tukki kulun kaapistoille, joten pidemmän päälle jatkuva siirtely oli rasittavaa. Muutoin kylläkin tykkäsin, että pöytä oli keskellä, sillä tietyllä tapaa ahdistun sellaisista huoneista, joissa kaikki huonekalut on työnnetty seinää vasten :D No, mutta käytännöllisyys voitti ja pöytä on nyt seinän reunustalla, ja sitä puoltaa ainakin nämä kolme asiaa:

 • ensinnäkin siksi, että tilaa tuli edemmän vs kun pöytä oli keskellä lattiaa
 • toisekseen siksi, että valaisin on tällä seinällä
 • kolmannekseen siksi, että String Pocket näyttää paremmalle pöydän yläpuolella ;)

Tällaista tällä kertaa! Ja nyt kohti perjantaita kaikki, mukavaa iltaa  <3

4 kommenttia

 1. Kiitos vielä viime arvonnasta näin blogin välityksellä :)
  Mullakin pärähti arvonta käyntiin tänään, vink!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Mari! :) Ja hei kiitos vinkistä, pitääpä käydä tsekkaamassa!

   Poista
 2. Hyasintit näyttävät tosi söpöiltä, mutta en kestä yhtään niiden hajua =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasinttien tuoksu on kyllä kieltämättä todella voimakas, siksi meilläkään tuo kukka ei voi olla lähellä makuuhuonetta tai tytön huonetta. Vähän etäämmältä tuoksutellessa se on parempi :D Mutta juu, ymmärrän ihan täysin, hyasintit varmaan jakaakin porukkaa juuri hajun takia niihin ketkä tykkäävät ja ketkä ei. Astmaatikoille ja muille herkemmille se on ilmeisesti täysi painajainen :P

   Poista

Kiitos kommentista! :)