Tehokas ja kaunis virtapankki mukana matkassa

tiistai 17. marraskuuta 2015

Kaupallinen yhteistyö: Coolstuff

Kuinka monelle tulee täysin avuton, alaston olo, jos puhelimesta/tabletista/kamerasta loppuu yhtäkkiä akku eikä laturia ole lähimaillakaan? Täällä ainakin on yksi sellainen! :) Siksipä olikin ihan mahtava päästä testaamaan Coolstuffilta saatua Mobile Powerin virtapankkia, joka näin esteetikon silmissä läpäisee myös ulkonäölliset vaatimukset helposti! Virtapankki on kuin kaunis, sileä rantakivi <3

virtapankki


Virtapankki on tavallaan "kannettava vara-akku", jolla pystyy lataamaan pieniä sähkölaitteita ilman verkkovirtaa. Aivan loistava, kätevä idea nykyajan ihmiselle, joka elää kännykän armoilla ;) Itse ainakin käytän sen verran paljon puhelinta, että melkein se on ladattava joka päivä -- pakka menee heti sekaisin, jos on reissussa pidempään ilman pääsyä verkkovirtaan!

No mutta asiaan! Tätä Mobile Powerin virtapankkia on saatavilla pienempi ja isompi versio, joista minulla on tuo jälkimmäinen. Versiot eroavat fyysisen koon ja kapasiteetin osalta, sekä USB-liitäntöjen määrän suhteen. Tässä isommassa virtapankissa on kaksi USB-liitäntää, eli sillä voin vaikkapa ladata omaa ja mieheni puhelinta samanaikaisesti. Kun tämän virtapankin on ladannut täyteen, sen varaus riittää kuuteen älypuhelimen latauskertaan. Eli käytännössä jos lataisin kännykkää joka päivä, tämä riittäisi minulle itselleni kuusi päivää! Ei siis enää avutonta, alastonta oloa JOS vain muistan ladata virtapankin täyteen ennen lähtöä hah :D

virtapankki

virtapankki

virtapankki


Tässä vielä tarkempaa dataa niille, jotka näistä jotain ymmärtävät ;)

Large Power Stone Bank, vaaleanharma
 • Kapasiteetti: 10 400 mAh
 • Koko: 13 x 8 x 3 cm
 • Paino: 244 g
 • 2 USB-liitäntää ladattaville laitteille: ulostulo: 5V1A ; 5V2.1A
 • 1 micro-USB-liitäntä virtapankin lataamiseen: sisääntulo: 5V1A
 • Siniset LED-valot ilmaisevat varaustasoa
 • Sisäinen oikosulkusuoja
Virtapankin löydät täältä. Laite on pakattu nättiin valkoiseen rasiaan, joten se on myös kätevä antaa tai tilata lahjaksi. Suosittelen!


Virtapankki

virtapankki

2 kommenttia

 1. Tää on kyllä kaunis! Tuo isompi kyllä houkuttelee, noi kaksi USB-paikkaa on tosi hyvä. Monessa paikassa myydään niitä pienempiä varavirtalähteitä, joilla en saa edes omaa puhelinta ladattua kokonaan. Kiva postaus, ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna kauniista sanoistasi! Ja melkein kyllä itsekin ottaisin joka tapauksessa tämän isomman virtapankin, kun ei sitä koskaan tiedä mihin virtaa tarvii! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)