Tytön huoneen uudet pikkujutut seinillä

maanantai 23. marraskuuta 2015

Ajattelinpa päivittää hieman tytön huoneen kuulumisia, vaikkei kyseessä ole ihan tämän päivän uudet ostokset, mutta en ole tainnut kirjoitella näistä. Elikä, pitihän minunkin mennä hakemaan Jyskin halppisversiot näistä kuusikulmaisista hyllyistä, jotka pääsivät tytön huoneen seinälle. Pienet irtotavarat saivat paremman kodin tämän myötä, eivätkä vie tilaa pöytätasoilta.

lastenhuone tyttömäinen sisustus

lastenhuone tyttömäinen sisustus

lastenhuone tyttömäinen sisustus

lastenhuone tyttömäinen sisustus

Tykkään muuten tosi paljon Pikkunorsun laulukorteista, joita tytär onkin jo saanut kaksi kappaletta. Ne ovat todella mukava yksityiskohta :) Kiinnittäkää myös huomiota virkattuun, harmaaseen valaaseen -- se on *minun* tekemäni, uskokaa tai älkää :D En siis ole mikään virkkausihminen, mutta raskaana ollessani jostain syystä virkkasin enemmän kuin muuten yhteensä elämäni aikana :D Siksi on pakko edes yksi väkerrys säilyttää hah :)

Sitten vielä nämä ihanuudet, tyttöhenkari ja virkattu apina, jotka voitin muutama viikko sitten Herttasen arvonnasta! Olipa muuten ihana yllätys, kun kuulun myös siihen kategoriaan, joka ei koskaan voita ;) Molemmat sopivat kuin nakutettu huoneen väreihin <3

lastenhuone tyttömäinen sisustus


lastenhuone tyttömäinen sisustus

Hyvää alkanutta viikkoa!

4 kommenttia

 1. Oi miten nauratti tämä postaus... Meil on just samat hyllyt,tänään tuli kortteja iloiselta norsulta sekä tuo pinkki apina on ollut tyttöni unilelu muutaman vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, aika hyvä yhteensattuma!! Meillä on sama (eli hyvä) maku :))

   Poista
 2. Nämä ovat kyllä nättejä nämä kuuskulmaiset hyllyt. Olen ihaillut näitä milloin missäkin putiikissa. Ehkä ne vielä joku päivä lähtevät omaan ostoskoriin. Kaiken kaikkiaan todella upea kokonaisuus esineineen ja väreineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika viestistä! :) Tämä tytön huone on meillä täynnä kaikenlaista pikkutavaraa ja välillä se näyttääkin (tuntuu) kamalalle sekametelisopalle omaan sillmään. Mutta siis ihana kuulla tällaisia kivoja kommentteja, tulee itsellekin vähän parempi fiilis :-f

   Poista

Kiitos kommentista! :)