Ensimmäinen pääsiäinen kauppojen ollessa auki: pieniä ostoksia

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kaikkihan jo tietävät, että vuoden alusta lähtien vähittäiskaupat ovat voineet olla vapaasti auki. Niinpä nyt pääsiäisenäkin on ollut mahdollisuus shoppailla monessa liikkeessä, mikä on ollut outoa, mutta hyvällä tavalla! Tähän astihan pääsiäinen on yksi kirkollinen juhlapyhä, joka on rajoittanut aukioloaikoja paljon. Muistan kyllä monet pääsiäislomat, jolloin on ollut todella pitkäveteistä, niinkuin koko kaupunki olisi seissyt paikoillaan.
Itse koen tämän aukiolojen muutoksen positiiviseksi, vaikka toki ymmärrän heitä, jotka haluavat kunnioittaa kirkollisia pyhiä rauhoittumalla kotona.

No mutta tämän johdannon tarkoituksena oli vain todeta, että kerrankin ajan kanssa kiertelin parit kaupat ja teinkin muutamat kivat löydöt. :) Clas Ohlson on yksi lempparikaupoistani aina kun etsin jotain pientä mukavaa keittiöön :) Mukaani lähti:

 • musta lounaskassi
 • puinen tarjotin
 • servettipakkaus
 • kuusi juomapulloa korissa, sis. pillit

Lisäksi pitää mainita tuosta leikkuulaudasta, joka näkyy ensimmäisen kuvan taustalla... :) On niin ihana, että tuossa erikseen siitä kuva. Se on löytö toisesta vakiolempikaupoistani eli Pienikamarista. Ferm Livingin vakiolaatua, tulee käytettyä oikeastaan joka päivä alustana leivänvoitelussa ja kestää (onneksi)astianpesukoneessa pesun. ;)
Onko teidän tullut shoppailtua lomalla/onko suunnitelmissa lähteä shoppailemaan, vai haluatteko viettää pääsiäistä ihan kotosalla?

2 kommenttia

 1. Ihania juttuja olet shoppaillut!
  Tuolla Clas ohlsonnilla on kaikkea kivaa.
  Nuo pullot on kivat! Täytyy varmaan poiketa katsomassa...
  Mukavia pääsiäispäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, mukavia pääsiäispäiviä sinnekin! :X

   Poista

Kiitos kommentista! :)