Minttu on uusi pinkki tyttären huoneessa ;)

lauantai 26. maaliskuuta 2016
Tämä mintunväriseen sisustussälään hurahtaminen on iskenyt aika akuutisti meikäläiseen. Tytär ei ole osoittanut suurta värillistä heräämistä, vaikka huoneeseen on tullutkin pinkin oheen muutama herkullisen näköinen yölamppu (eli päärynä ja jätski) ja muuta rekvisiittaa. Jotenkin kun itse pelaa muussa asunnossa aika minimimäärällä värejä, niin sain suuren elämyksen katsellessani minttua ja vaaleanpunaista samassa huoneessa, ne ovat yllättävän rauhoittava pari! Pitää kyllä joskus ottaa paremmin valokuvia niin, että näkyy sitä vaaleanpunaista ja pinkkiä kunnolla tämän mintun kanssa.Mutta sanokaahan, johtuuko vain tästä minun pakkomielteestä, vai onko kaupoissa oikeasti tällä hetkellä paljon tuota väriä, ja nimenomaan lastenhuoneen sisustusosastoilla? Ihan kuin törmäisin koko ajan mintunvärisiin ihanuuksiin :D Juuri pläräsin H&M Homen sivuja ja tällaiset olisi kyllä aika kivat tuonne huoneeseen... pitäisköhän laittaa tilausta sisään, tuo raidallinen matto ainaskin olisi aika nami!

Kuvat: H&M Home


8 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää! Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Siellä siis toinen mintunsävyyn ihastunut, meitä on ainakin kaksi! :)) w-) Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Näyttääpäs upealta! Sävy kyllä kiehtoo minuakin, juuri täällö pähkin mitä keksisin tytön huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Tytärten huoneet ovat aina niin ihania sisustella, välillä ehkä itse vetää liiankin överiksi mutta mutta.... on vaan niiiiiin paljon kaikkea ihanaa jutskaa mitä sinne voisi laittaa!! :X

   Poista
 4. Minttu <3 Ihana sävy, jota meiltä taitaa löytyä vähän joka puolelta. Onpa suloiset nuo yölamput! Kivaa pääsiäisen jatkoa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana vihreän sävy :X Kiitos Sanna kommentista ja hyvää pääsiäistä sinnekin! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)