Reilunkaupan riisikori maailman helppohoitoisimmalle viherkasville

maanantai 7. maaliskuuta 2016


Taas se viikko alkoi, halusi tai ei :D Tosi lupaavalta näyttää tämä maanantai, auto vinkuu ja inisee, induktiolieden yksi levyistä pimahti, ja itsellä niskat ihan jumissa ja huimaa... Mutta ei auta valitus! Tulin vain tänne lisäilemään uuden kuvan olohuoneen seinustalta, jossa tämä meikän palmuvehka majailee. Vaihdoin sille valkoisen Uashmaman pussin tilalle Afroartin käsintehdyn riisikorin, joka muuten on Reilunkaupan tuote. Nyt tuo koko kasvi tulee paremmin esille mustavalkoisen maton kuviohässäkästä. <3

Välihuomiona on pakko todeta, että palmuvehka on kyllä maailman helpoin viherkasvi, sitä ei yksinkertaisesti saa tapettua millään, meillä se ainakin rehottaa tosi hienosti ilman minkäänlaista kunnollista hoitoa. Suosittelen sitä kaikille antiviherpeukaloille!
10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ei muuta Tuija kun laitat vaan heti tilaukseen :D
   Tässä suora linkki -- http://www.dekoro.fi/korit/sisustus.php?sisustus=500

   Poista
 2. Tuo onkin ainoa, joka on meillä pysynyt hengissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, ajattelin ensin että tuo ja kaktukset on varmoja, mutta ei ollut :D :D ainoastaan vain palmuvehka :)

   Poista
 3. Sain tapettua omani, se onkin varmaan nolouden huippu B-( Kyllä se parisen vuotta eleli, mutta sanoi sopimukset irti kellastunein lehdin. Äidilläni on ihan valtavan kokoinen samainen puska (jonka perillinen omani oli), joka tekee aina talvisin uusia lehtiä tosi paljon.

  VastaaPoista
 4. Rakastan koreja, ja tuo riisikorihan vasta ihana yksilö on! Kaunis, mukava blogi muutenkin! Jään mielelläni seurailemaan. Tervetuloa vastavierailulle meidän puutaloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kaisa, ja kiva että jäät seurailemaan! :X Tulen ilman muuta vastavierailulle! :)

   Poista
 5. Kehuit kyllä niin hyvin tätä koria ja etenkin tuota kasvia - tää on ehkä sellainen joka vois selvitä munkin käsittelyssä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä selviää, kun ei tapa liialla kastelulla! Eli sellainen huono hoito on parempi kuin liian hyvä hoito :D :D Kuulostipas blondille heh d(

   Poista

Kiitos kommentista! :)