Pääsiäisarvonnan voittajat

tiistai 22. maaliskuuta 2016


Hellurei kaikille! Aamulla oli kyllä niin kaunis auringonvalo, että piti ottaa taas kuva -- seinäkellon mukaan olen näemmä räpsäissyt kuvan noin 7:30, ajatelkaa! Miten tämä valoisuus tulee niin salakavalaa, juurihan sitä oli säkkipimeää tuohon aikaan. Pääsiäisnarsissitkin oikein hohkaavat keltaisena olohuoneessa, kevät <3 Huomatkaa myös kauniit television yms. kaukosäätimet sohvapöydällä :D Miksi joku jättää ne aina pöydälle, eikä niiden oikealle paikalle (ts. sohvan ja seinän välissä oleva taso)? Elämän suuria kysymyksiä ;)


Sitten arvonnan voittajiin! Viime torstain postauksessa käynnistyi pieni pääsiäisarvonta Lovi Oy:n kanssa yhteistyössä ja voittajat on arvottu Random.org arvontakoneella :)  Tässäpä voittajakommentit:


Voittajille on lähetetty sähköpostia ja paketit lähtivät tänään matkaan. Anonyymille lähti värikäs pupusetti (keltainen-vihreä-sininen) ja Riksu / Mukavuusalue saa neutraalimman pupukolmikon (ruskea-pinkki-puu). Paljon onnea!3 kommenttia

 1. Heippa! Löysin tänään blogiisi ja jään ehdottomasti seuraamaan. Mistä olet ostanut seinällä kuvissa näkyvät Jyväskylä- ja Suomi-printit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla Elisa, tervetuloa seuraamaan blogiani! :X Jyväskylä-printti on tilattu Mapifulista ja tuo toinen ArtbyLovesta. Kummastakin löytyy täältä postaus, tässä linkit:

   http://valkoinenvuori.blogspot.fi/2015/10/julistetta-poydalla.html

   http://valkoinenvuori.blogspot.fi/2015/12/suomi-neidon-syntymapaiva-ja-yllattava.html

   Poista

Kiitos kommentista! :)