Ihania maljakoita

tiistai 6. lokakuuta 2015

Tykkään kovasti näistä Prisman alennuskorista löytämistäni valkoisista pikkumaljakoista, joita myytiin kolmen kappaleen paketeissa -- jokainen näistä kolmesta ihanuudesta on hitusen eri mallisia. Paketti maksoi vain nelisen euroa eli vähän yli euron tuli maksamaan yksi maljakko.

Maljakot asustelevat pääasiassa työhuoneessa String Pocketin hyllyllä, mutta viikonloppuna yksi niistä pääsikin tositoimiin kun saamassani ruusukimpussa oli yksi katkennut kukka. Ruusu sai kunnian asettua tähän ihanaan minimaljakkoon. 



Näiden lisäksi satuin törmäämään ihan samantyyliseen maljakkoon Jyskissä mutta isompana versiona, 20cm korkeana -- sekin on alennuksessa ja maksoi vain vitosen (pitäisi olla edelleen, jos kiinnostaapi, vink vink). Pakkohan se oli ottaa kotiin, sehän on kuin näiden kolmosten äiti! :D Tuossa se nyt on niiden ruusujen maljakkona, niin nättinä että! <3





6 kommenttia

  1. Tosi kauniita :)

    Kirpakkaa syyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Täällä onkin ihana auringonpaiste, mutta näyttää kylmältä keliltä! Mukavaa syyspäivää sinnekin!

      Poista
  2. Mä oon kattellut noita samoja maljakoita Prismassa, mutta en ostanut edullisesta hinnasta huolimatta. Ne on kyllä tosi nättejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Petra! Kiitos viestistä :) Nättejä kyllä ovat :)

      Poista
  3. Jysk on yllättänyt viimeaikoina. Ovat parantaneet huimasti tyyliään. Itse päivitin sieltä olkkarin tyynynpäälliset joku aika sitten: http://puolitoistakerrostakotia.blogspot.fi/2015/09/tyynyilla-syksyyn.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin heti Mari vakoilemassa tyynynpäällisiäsi :D Ja samaa mieltä, Jysk on todellakin yllättänyt, sieltä löytää aina silloin tällöin oikeinkin hyvää kampetta!

      Poista

Kiitos kommentista! :)