DIY: Syksyiset ja tyttömäiset lehdet koristeeksi

maanantai 12. lokakuuta 2015


Syksyistä aamupäivää kaikille! Jopas tuo eilinen postaus oli tuonut paljon kävijöitä blogiin, kivaa! :) Olen täällä tytön kanssa syyslomaviikon vietossa kotosalla, ja suunnitelmissa on kaikenlaista askartelua ja pientä hommaa. Eilen jo aloiteltiin ensimmäinen pikkuaskartelu. Tyttö keräili pihan (ainoasta) puusta tippuneita lehtiä, jotka laitettiin hetkeksi (sisustus)lehtien alle litistymään. Sen jälkeen hän sai ihan itse maalailla lehdet kahdella eri vaaleanpunaisen sävyllä. Tuli muuten yllättävän tarkkaa jälkeä, en auttanut juuri yhtään! Nämä värit ovat tytön tulevien synttäreiden teemavärejä, joten saattaapa vaahteranlehdet päästä juhlapöytää koristamaan :)

 



Pirtsakkaa viikkoa ja hyvää lomaa heille, kenellä sellainen on!

Ps. Tällä viikolla on tulossa mukava arvonta, olkaahan kuulolla ;)

12 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Henna! :) Maalasimme lehdet sellaisella kuin Pebeo Deco Matta -maalilla, sitä saa pikkupurkeissa (45ml) aivan ihanissa väreissä, eikä tainnut maksaa kuin kolmisen euroa purkki. Nuo kaksi väriä ostin Sinellistä. :)

      Poista
  2. Voi miten kauniita <3
    Leppoisaa syyslomaa ja syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Onpa kivoja! Meillä taitaa olla samoja maaleja, joten voitais kokeilla. Sinulle on mun blogissa tunnustus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Riksu! Kokeilkaa ihmeessä, postausta sitten kehiin niin tulen tsekkailemaan :) Ja hei jee olen salaa toivonut, että joku haastaisi minut vastaamaan kysymyksiin antamalla Liebster Award, jipii! Kiitän :)

      Poista
  4. Voi miten herkän ja suloisen kauniita...♡

    VastaaPoista
  5. Onpa ihania! :)
    Vaaleanpunainen on niin söpöä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)