Kylppärin ja saunan (mustavalkoiset) suosikkituotteet

maanantai 30. marraskuuta 2015

Minulta kyseltiin jokin aika sitten kuvia kylppäristä ja saunasta. No, muutamia kuvia koitinkin räpsiä, mutta niistä tulee niin hämäriä ja rakeisia, ettei niitä kukaan jaksa katsoa :P Testailen vielä paremmalla ajalla, josko saisin parempia kuvia. Mutta teemaan liittyen ajattelin esitellä suosikkinituotteeni kylppärin ja saunan osalta.

Ensinnäkin, musta Pisara-saunakiulu ja kauha ovat ihan parhaita! :) Meillä sauna oli pitkään puunvärinen, mutta kesällä se koki pienen muutoksen ja muuttui saunavahan avulla kokonaan mustaksi. Sen myötä ostin tämän uuden kiulusetinkin, jonka keveyteen ja muotoiluun ihastuin. Lisää plussaa tulee ekologisuudesta -- tuote on valmistettu komposiitista.

Kuva on kesältä, eli olen kyllä ottanut jo nuo pahvit pois ;)

kylpyhuoneen suosikkituotteet

Kiulun sisällä näkyy omat lempituotteet, ja olenkin niitä käytelly nyt jonkin aikaa. Ostan aina parit eri merkkiset sampoo- ja hoitoainesetit, että voin vaihdella fiiliksen mukaan vaikka viikoittain. Nämä ovat ihan markettikamaa, mutta erittäin toimivia.

Biozell Professionalin hopeashampoo ja -hoitoaine on kumpainenkin väriltään aika railakkaan violettia, ja nuo todellakin poistaa inhoamaani keltaisen sävyä vaaleista hiuksista. Lisäksi niissä on UV-suoja ja hypotuoksu (tarkoittaa sitä, että sopii hajusteista kärsiville ja hajusteallergisille).

Schwarzkopfin Ultimate Repair Shampoo ja hoitoaine ovat kunnon kamaa tällaisille karheille ja paksuille hiuksille millaiset itselläni on --tuotteet sisältävät kolme kertaa enemmän keratiinia kuin perustuotteet. Omat hiukseni ovat myös näin talvisin ihan sähköiset kuivuudesta johtuen, johon näillä tuotteilla saa vähän rotia.

Saippuana käytän ihan kuulkaas Pirkan herkän ihon suihkusaippuaa, on parasta ja halpaa :D Pakkomielteisenä ihmisenä yleensä repäisen saippuapullon kyljestä tuon etiketin pois, se lähtee tosi helposti, jolloin jäljelle jää aika tyylikäskin valkoinen pullo ;) Sorry Pirkan etikettien tekijät :D

kylpyhuoneen suosikkituotteet


Kemppareita säilyttelen tällaisessa mustassa korissa, johon kaikki mahtuvat sulassa sovussa :) Saunassa meillä on käytössä Risto Ratian suunnittelema pitkänmallinen pefletti,  joka väreiltään ja tyyliltään sopii kuin nakutettu :)


kylpyhuoneen suosikkituotteet

kylpyhuoneen suosikkituotteet


6 kommenttia

  1. Hei todella ihana lahjaidea, menee kyllä käyttöön!! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saunajutskat on kyllä hyviä lahjoja, varsinkin miehille :D

      Poista
  2. Kiva idea :). Mä kokeilin kerran Biozellin värishampoota ja sitä tietenkin roiskui suihkun seiniin ( betoniset ). Valitettavasti väri jäi niihin eikä ole lähtenyt pois. Todella ikävä kokemus, enkä aio uudestaan kokeilla. Olin vielä kaverin luona ja ei ollut hirveen iloinen tästä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts kuulostaa pahalle, betoniseinä ja värishampoo.... :( Näissä on aina tuo ongelma, että jos yhtään on huokoinen pinta seinässä tai lattiassa, niin väri tarttuu kuin täi tervaan... Meillä ei onneksi ole vielä ainakaan näkyvissä mitään violettia kylppärissä, vaikkakin mietiskelin aluksi että jääkö saumoihin väriä. Se olisikin jännittävä yhdistelmä, tummanharmaa lattia violeteilla saumoilla :P

      Poista
  3. Hei kiva muistutus. Voisinkin ostaa miehelle (eli myös itselleni ;)) saunakamppeita joululahjaksi. Meidän sauna kaipaisi remonttia ja sen vuoksi ei ole tullut oikein panostettua noihinkaan, vaikka miksei?! Löylykauhana meillä on lapsen tekemä kauha. Sinä vuonna sattui vaan koululla olemaan kuparia liian vähän, mutta tasapainon vuoksi olivat sitten tehneet sitäkin isomman varren ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanuus, kuulostaa hellyyttävälle tuo lapsen tekemä kauha :X :)
      Mutta juu näillä kamppeilla saa kyllä tuunattua vähän saunaakin ilman mitään sen suurempaa, vähän uutta laudeliinaa, kiulua ja vaikka pieni lyhty kattoon roikkumaan niin kyllä ilme muuttuu jo :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)