Herkullisen raikas vihreä väri tuo kevään mieleen

keskiviikko 13. tammikuuta 2016


Minä onnellinen löysin nämä upeat kynttilänjalat Tori.fi:stä edullisesti ja sain paketin tänään kotiin. Happy! :) Kyseessä on siis Markku Salon aikanaan Iittalalle suunnittelemat Nappi -kynttilänjalat, toinen tuikkukynttilälle ja toinen kruunukynttilälle. Yksi tuollainen tuikkualusta meiltä löytyykin jo entisestään kirkkaan värisenä, mutta nämä oli pakko saada. Tulee ihan kevätfiilis tuosta vihreydestä, se on jotenkin niin raikas ja vehreä <3 Innostuin tästä vihreästä väristä sen verran, että piti levitellä taas viherkasvejakin / leikellä irto-oksia niistä maljakkoon. Joku tuollainen sammaleen- tai smararginvihreä silkkityynykin voisi olla aika upea valkoisella sohvalla....

Mitä mieltä muut ovat vihreästä väristä sisustuksen osana?8 kommenttia

 1. Tykkään ehdottomasti juuri vihreästä. Se on se mun kesäväri aina kotona , limenvihreä. Tuo sammaleinen vihreä on kyllä ihana taas myös<3. Laseissa oli pitkään vihreä kausi. Vihreät Vernat myin just viimeviikolla kirpparilla. Mondot on kaapissa vihreine jalkoineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, limenvihreä on todellakin kesäväri!! Tämä tummempi vihreä on ehkä enemmän kevätväri :)

   Poista
 2. Täällä haaveilin just yks päivä vihreästä väristä kotiin ja nää kuvat nähtyäni oon edelleenkin vahvasti sitä mieltä että idea olis hyvä :)

  VastaaPoista
 3. VIHREÄÄ! Kyllä kiitos. Olen niin hurahtanut vihreään että se on näkynyt pukeutumisessa moneen otteeseen, nyt etsinnässä on se täydellinen ihana vihreä laukkukin :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Hanna vienyt jo seuraavalle levelille tämän! :D Mä en vielä ole päässyt ujuttamaan vihreää pukeutumiseen, mutta ehkä sekin vaihe tulee vielä!

   Poista
 4. GREEN is the new black! Piristää mustavalkoista sisustusta 😊 mä hommasin muutaman vihreän sohvatyynyn ja kaivoin kaapista vihreät kivituikut olohuoneen pöydälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi kuulostaa hyvälle Kirsi! Ja nimenomaan, piristää muuten mustavalkoista sisustusta! g-) g-) I totally agree with you!

   Poista

Kiitos kommentista! :)