Keittiön välitilalaattojen pikafreesaus maalaamalla + arvontamuistutus

lauantai 23. tammikuuta 2016

Hellurei! Tulin oikeastaan ihan ekana muistuttelemaan Menun huopakorisetin arvonnasta, vielä ehtii tänään klo 21 asti osallistumaan! Ja sitten toisekseen tuli mieleen, että piti joskus aiemmin jo laittaa tästä keittiön välitilalaattojen pikafreesauksesta postausta, joku ehtikin sitä kyselemään... :)

Meillä siis nuo keittiön välitilalaatat olivat alunperin beigen ja ruskean sävymaailmaa, mutta maalasimme ne itse harmaalla viime vuoden puolella diy-keittiörempan yhteydessä. No, se harmaa jotenkin alkoi tökkimään, johtui luultavasti siitä, että sävy oli kylmän harmaa ja keittiön laattalattia taas lämmin harmaa. Niinpä joululomalla kokeiltiin ensin toisen, lyhyemmän puolen maalaamista valkoisella. Silikonit ja muut viimeistelyt puuttuvat edelleen... Perinteinen viime-silaus-jää-aina. No, mutta tältä näyttää nyt -- itse tykkään enemmän uudemmasta versiosta (mieluusti repisin laatat kokonaan pois, mutta mies ei suostunut, vielä). Miltä teistä näyttää? Valokuvien laatukin on kyllä niin eri maailmasta, joten myös sen takia vanha näyttää pahalle :D

Ps. Vaikka periaatteessa inhoan keittiönkaappien vaniljanvalkoista väriä, niin keittiöstä päin katsottaessa olohuoneen suuntaan keittiö sopii aika kivasti tuohon uuden maton luonnonvaaleaan sävyyn. Jee ;)


Maalauksessa käytettiin Teknoksen Futura Aquan puolihimmeää, valkoista maalia, sekä lyhytnukkaista maalitelaa.

2 kommenttia

  1. Ehdottomasti tuo valkoinen on parempi! :) Itsekin samaa hommaa miettinyt, mutta katsotaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! :) Olihan tuo maalaus oma prosessinsa, kun piti raaputella silikonit reunoista pois ja laattojen pesu piti tehdä todella todella hyvin, jotta maali tarttuu. Viime kesän maalausurakan jäljiltä meillä muuten oli tuolla alla jo tartuntapohjamaali, se on tosi hyvä laittaa ihan ekaksi :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)