Työhuoneen pikkuruiset piristykset | messinkiä, puuta ja paperia ;)

maanantai 11. tammikuuta 2016

Iltaa! Nyt kun olen taas (osa-aikaisesti) takaisin töissä, on energiaa asteen verran vähemmän bloggailuun -- mutta eiköhän se siitä, kun illat jälleen pidentyvät niin ajatuskin luistaa myöhempään :D Mutta hei, asiaan, olin unohtanut esitellä tällaiset pikkujutskat työhuoneesta :) Nämä ovat syksyn aikana ilmestyneet työpöydälleni, ja kylläpä näin pienelläkin saa vähän twistiä muuten niin pliisuun nurkkaukseen ;) Ja siis kaikki kolme ovat myös tarpeellisia sekä toimivia, ei mitään koristeita.

Eli, let me introduce --

Hayn messinginväriset yleissakset (kuten todettu tässä Äng-maljakko -postauksessa, messinki on nyt pakkomielle). Erittäin toimivat sakset ruostumattomasta teräksestä, kahvoissa on mustat muoviset osat hyvän otteen saamiseksi. Näitä on myös kokomustana myynnissä, tosi mageet nekin! Esim FDS:ssa :)


Granitin puinen teippiteline (taitaa olla joku puupakkomiellekin päällä...). Jotenkin niin käytännöllistä, että tähän mahtuu kolme normaalilevyistä teippirullaa vierekkäin, koska tykkään käytellä erilaisia kuvioteippejä! Oikein käytännöllinen! Nuo teipitkin ovat Granitilta, mustavalkoiset tietenkin ;)


RiiKe Designin rusetti-paperikassi (paperipusseihin liittyvä pakkomiellepostaus esim. täällä). :D Työpöydän äärellä askarrellessa tulee monesti paljon paperisilppua ja -roskaa, joten olen pyhittänyt tämän symppiksen paperikassin niiden jemmailuun. Perinteiset roskikset ovat saaneet väistyä :)Yhteenvetona voi kai todeta, että pienikin asia ilahduttaa, ja että tämän blogin kirjoittajalla on vaikeita pakkomielteitä :DPssst.... Olkaa kuulolla, tällä viikolla tiedossa kiva arvonta ja lukija-alennus!

6 kommenttia

 1. Ihania! Teippiteline on myös tosi kätevä :)

  VastaaPoista
 2. Sopivasti erikoiset pakkomielteet, tekee nurkkausesta heti viihtyisämmän. Ja on muuten pikkuisen hyvä tuo 3 teipin kone! NIin ja noi sakset, en hennoisi melkeinpä käyttää niitä ollenkaan - on niin nätit :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D kerrankin jotain nättiä JA käytännöllistä! :-*

   Poista
 3. Tuo teippiteline vaikuttaa näppärältä. Miten fiksua tuo, että siihen saa kolme rullaa kerralla! Muutenkin hauskoja pieniä arjen piristeitä. Tsemppiä työpäiviin! Arki on kamalaa ja samalla niin ihanaa <3

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Kaisa!

   Ja ihme kyllä, ettei tuollaisia useamman rullan teippitelineitä ole enempää markinnoilla, tosi kätevä! :-f

   Poista

Kiitos kommentista! :)