Sinisen eri sävyjä töihin (ja ehkä kotiinkin)

maanantai 18. tammikuuta 2016

Näin firman brändivastaavana testasin muutamia Iittalan Kastehelmiä merensinisen ja turkoosin väreissä -- pitäähän minun toki tarkistaa, näyttävätkö ne hyvältä tai sopivatko graafisen ohjeistuksen mukaisiin väreihin, eikö?! Tähän hurjaan testiin uhrasin oman olohuoneen pöydän ;) Löysin näitä kynttiläkippoja HongKong-tavaratalon poistokorista 30% alennusprosentilla, josta ne lähtivät välittömästi mukaan. Kuvailua varten piti etsiä kesällä enimmäkseen käyttämäni sininen silkkityyny esille, ja sepä sopi ihanasti väriin <3 Täytyyköhän sitä hakea näitä vielä itselle, tuollainen neljän kynttiläkupin sarja olisi kiva... Mukavia nämä väripilkut, paitsi että syystä tai toisesta juuri nyt sininen näyttää tosi kylmältä hurrrr.... Tsemppiä kaikille pakkasviikkoon!

PS. Päätin, että pidän tuon maton! Kiitos kaikille rohkaisevista kommenteista!! :)2 kommenttia

 1. Sinistä täälläkin! Miksi, oi miksi se näyttää niin hyvältä?! Onko mun syötävä sanani sen suhteen, kun vuosi sitten vannoin, ettei ikinä meille enää sinistä tule. :D

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Mä olen itse ihan mustavalkoinen henkeen ja vereen, mutta yhtäkkiä täälläkin kämpässä vilahtelee vihreää, sinistä, ties mitä. Jos se on alkavaa kevätmieltä? :))

   Poista

Kiitos kommentista! :)