Loppiaisena siivotaan joulu pois - tilalle pakkaspäivän ihana valo

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tänään siirrettiin joulukuusi olohuoneesta varastoon taas ensi vuotta odottamaan, ja keräiltiin enimmät jouluiset koristeet pois. Ihanaa, kun tuli tilaa taas jotenkin enemmän, tuntuu paljon valoisammallekin heti :DLampaantaljat jäivät vielä lämmikkeeksi, kun ulkona paukkuu pakkanen hurrrrr..... Takapihan lasitettu terassi oikein korkreettisesti näyttää siltä, että ulkona on kylmä! Ihania tosin nuo huurteiset ikkunat, luonto näyttää taikansa :)


Appelsiinipuu siirtyi vähän kauemmaksi isoista ikkunoista, ettei se vaan saisi vetoa. Hieman hassulta se tosin näyttää yksikseen tuossa seinämällä, tuollainen pitkä ohut kara :D Vai mitä mieltä olette? Laitoin samalla Mixrack -lehtitelineenkin olohuoneen puolelle, eteisessä se oli vähän tiellä. Näköjään jäivät lehdet vähän vinoon, taas huomaan kaikkia epäkohtia näin valokuvien kautta ;) Toisekseen huomasin tuosta ylemmästä kuvasta, että sohva on jäänyt ihan liikaa tuonne seinään kiinni (joulukuusen takia), näyttää pahalle, pitääkin vetää taas keskemmälle *note to myself*.Tuossa seinällä muuten on tuo minun tekemäni juliste (tuntui, että pakko oli virittää jotain appelsiinipuun viereen)... :D Käyhän nappaamassa tuo ilmainen printattava juliste itsellesikin, jos tykkäät :)


Synttäritulppaanit siirtyivät perinteiseen "kahvipussi nurinpäin" -ekomaljakkoon, kun ajattelin hieman tiskailla maljakoita urakalla. Varsinkin lasiset maljakot imevät kovasti kaikenlaista kalkkia ja likaa sisäpintaansa käytön myötä. Kevään korvilla kaikki nuo liat alkavat niin ottamaan silmään, kun ne näkyvät valon myötä selvästi. Häiritseeköhän ketään muuta tällaiset?! :D :D


Jeps mutta täällä siis jatkuu vielä loppiaisen siivoilut! Onko teilläkin joulu-pois -siivous tänään? Mukavaa pakkaspäivää!

6 kommenttia

 1. Kaunis koti! Meilläkin on aloiteltu joulun siivoamista jo. Kuusi lähti, ja koristeetkin, kyntteliköt ovat vielä tuomassa valoa. Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni! :) Loppiainen onkin kuin tehty joulun siivoamiseen! Hyvää loppiaista sinnekin suunnalle!

   Poista
 2. Oi miten kaunista teillä on!! Aivan upeita yksityiskohtia! Tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin joulukuusi häipyi loppiaisena ja lakaistiin ja imuroitiin ankarasti neulasia. Yksi neulanen löytyi illalla isännän korvan takaa ;-)

  Näytti tosiaan avaralta ja valoisalta kuusen lähdettyä ja siitä keksinkin sisustusvinkin: joka huoneeseen kannattaa silloin tällöin tunkea jokin joulukuusta vastaava iso rohjake pariksi viikoksi, niin sen poistamisen jälkeen huoneen sisustus näyttääkin taas aivan mahtavalta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihan mahtava idea tuo rohjakkeen roudaus aika ajoin!!! y-) Se kyllä muuttaisi omaa perspektiiviä kodin tilantuntuun! Loistavaa, otan kyllä käyttöön heti kun alkaa sisustus näyttämään tunkkaisen ahtaalta g-)

   Voi ei, korvan takana neulanen!! :D :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)