DIY: ovistoppari - lisää (hyviä) ideoita kaivataan!

perjantai 6. toukokuuta 2016

Tiedättekö, kuinka jostain ihan pienestä, mutta toistuvasta ongelmasta kasvaa ajan myötä iso katastrofi? Ainakin oman pään sisällä... Meidän makuuhuoneen ovi ei pysy ihan kokonaan auki, vaan se kääntyy aina puolittain kiinni ja se ajaa minut hulluuden partaalle :D Juu, pienet ongelmat, tiedän ;) No hermo kuitenkin menee eikä ole ovistopparia valmiina, joten koitin keksiä siihen jotain diy stopparia. Tällainen hätäratkaisu tuli verkkokankaan ja mustien kivien yhdistelmästä. Solmin kankaan pussiksi narulla, ja nyt tuon voi myös nostaa vaikka roikkumaan ovenkahvaan mikäli oikeasti tarvitsee pitää ovea kiinni joskus. Aika säälittävä nysähän tuo on, mutta toimittaa virkansa. :D
Mutta hei, onko joku muu keksinyt kivoja ideoita tehdä ovistopparia itse? Kivistä varmasti saisi kaikkea kivaa, ja sitten ihan jos alkaisi tekemään betonitöitä, niin sieltä tulisi vaikka mitä. Hmmm. Tai joku oven alle tökättävä, koristeltu luiskajuttu... En edes tiedä mikä :D Linkittäkäähän alle jos on jotain kivoja ideoita!

Nyt kun oma hermoromahdus on hetkeksi peruttu, niin lähdenpä keittelemään kahvia. Tänään odotettavissa manikyyri, auton katsastus (apua) ja sitten illalla rehellistä rentoilua :) Hyvää víikonloppua kaikille!

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No hei mullahan on kahvakuula, loistava idea! Se vaan on punainen, mutta sen ehkä voisi spray-maalata :)) Jee kiitos Kati! :X

   Poista
 2. Ettei vaan saranoita säätämällä saisi oven tasapainoon? Kaapistojen ovissahan on tämä mahdollisuus, mutta en tiedä onko ovissa joku oma saranansäätösysteemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää hieman perehtyä asiaan, jotain kai kokeilin aiemmin ruuvailla mutta silloin asia ei parantunut. Mutta hyvä pointti, sillä saisi ongelman ratkaistua for good! w-)

   Poista

Kiitos kommentista! :)