Kodinhoitohuoneen harvinaiset kuvat

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kodinhoitohuone on meidän kodissa se surullisen kuuluisa paikka, missä tavarat ovat aina levällään ja jonne kannetaan kaikki roina muista huoneista. On ties mitä säilytyslaatikkoa, akkuporakonetta, maalipurkkia ja niin edelleen. Entä ne vaatteet, joita olet pitänyt vaikka puoli päivää päällä, etkä viitsi heti heittää pyykkikoriin? Ei niitä kuitenkaan vaatekaappiinkaan haluaisi laittaa puhtaiden vaatteiden sekaan... Eli nekin roikkuvat kodinhoitohuoneen naulakossa, näkyvillä. Miten te muut olette sen ratkaisseet?

No mutta ihan näin siivoilun kunniaksi ajattelin kerrankin laittaa parit valokuvat tuosta huoneesta, nyt kun roinat ovat hetkellisesti (kuvauksen ajan) omilla paikoillaan. Pieni, harvinainen väläys siis tänne, lähinnä muutamien yksityiskohtien kautta.


Eihän täällä sinänsä mitään erikoista ole, paljon kaappeja vaan hah. Mutta tykkään tästä uudesta matosta tosi paljon, josta vöyhkäsin jo aiemmassa postauksessa. Tasselit ovat hauska yksityiskohta! Myös Design Lettersin Televisio-peili on hyvä; sopivan kokoinen meikkaamista varten, ja toimii värien osalta lattian kanssa mukavasti. Siitäkin löytyy aiempi postaus, mikäli jotakuta kiinnostaa tsekata lisää. Tässä kodinhoitohuoneen ulko-oven vieressä on koko kämpän paras luonnonvalo meikkailla, joten sen takia peilin vierellä on myös meikäläisen meikit ja sudit. Olen niitä jemmaillut yhteen rasiaan, mutta meikkikynät, ripsari ja sudit saavat töröttää Revolin vesimukeissa.
Oleellinen esine täällä on myös strutsinsulkainen pölyhuiska, joka roikkuu suoristusraudan kanssa tuossa (vinossa olevassa) oksanaulakossa, hah :D Siis tuo naulakko on vain yhden ruuvin varassa, joten se menee heti vinoon, jos tavaroiden paino jakaantuu epätasaisesti seliseli...Tällaista täällä.... Ja kokonaisvaltaista kuvaahan tässä nyt ei ole, syystä että oikealla puolella roikkuu vielä erään miespuolisen huppareita nalkutuksesta huolimatta hah :D

Hyvää lätkäiltaa kaikille! Suomi!!!

5 kommenttia

 1. Toi peili on ihanan muotoinen :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia - ja tosiaan, kodinhoitohuoneesta on vaikea saada edustavia kuvia muulloin kun muuttosiivouksen jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Se on jännä miten sitä roinaa kerääntyy, ja ainoa järkevä "piilopaikka" niille tuntuu olevan kodinhoitohuone. Mihinkähän niitä roudaisi, jos ei kodinhoitohuonetta olisi lainkaan :p

   Poista
 3. Nyt hieman sydämestä riipaisi, kun akkuporakone oli laitettu kategoriaan "roina". Juuri luin muutaman blogin, joissa akkuporakonetta käytettiin betonin sekoittamiseen, laiturin vinssaamiseen, huonekalujen kokoamiseen ja kyllä - myös poraamiseen! Vitsit vitsinä, tuo tilahan näyttää todella ihanalta, kun se on järjestyksessä. Tuo peilin teksti on kyllä hyvä. Itselle pitäisi tosin peiliin varmaan kirjoittaa "muista katsoa tähän ennen kuin menet ulos". Mutta hei, se on elämää. Tsemppiä tilan järjestyksessä pitämisessä, you can do it!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)