Kiva aurinkotuoliuutuus Granitilta

lauantai 14. toukokuuta 2016

Oi kun menin bongaamaan Granitin aurinkotuoliuutuuden, nyt aloin haaveilemaan sellaisesta meidän takapihalla tai terassilla. Sopisi ihanasti tuonne harmaalla kivellä laatoitetulle pihalle, pergolan viereen villiviiniköynnösten katveeseen *huoh*
Kuvat: Granit | Press

180 cm pitkässä tuolissa on säädettävä mekanismi, ja se on tehty kokonaan puusta. Hintaa tällä tuolilla on parisensataa euroa, ja siihen erikseen myytävä musta pehmuste on reilut viisikymppiä. Ei nyt mikään halvin mahdollinen, mutta tosi suloinen!

Pakko oli muuten ottaa tuohon yläkollaasiin mukaan näitä Granitin betoniruukkuja, ne vaan ovat niin yksinkertaisen tyylikkäitä. Ja tyttö taitaisi tykätä tuollaisesta valkoisesta tiipiistä takapihalla -- mustan värisenä tuo teltta olisi näemmä alennuksessa.


Kuvat: Granit | Press

On kyllä vähän vaarallista surffailla netissä, heti on jo toivelistaa monen satasen edestä. "Onneksi" Granitin liike ei ole tässä lähellä hah!

8 kommenttia

  1. Voi miten ihana blogilöytö! Ja upea tuo tuoli, meille kotiuttaisin mieluusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän Jossu lähdetä yhdessä shoppailemaan :))

      Poista
  2. Mulle tuo riippukeinu vai onko se riippuistuin...? Eniwei, näen niin itseni keinumassa siinä kirjaa lukien. Aurinko paistaa ja sääsket ovat kuolleet sukupuuttoon :D

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee ihana tuo sukupuuttoon kuolleet sääsket! :)) Kuulostaa kaikin puolin hyvältä visiolta tuo, ja riippukeinu/-istuin on kyllä ihana!! :X

      Poista
  3. Ei ole meilläkään Granitia onneksi. HUOKAUS! Ihana aurinkotuoli ja ruukut. Tuosta tiipiistä olen haaveillut, sen verran sitä on joka paikassa näkynyt, että on saanut ihastumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sitä ei ole kuin yksi koko Suomessa :D Tiipiissä vois kyllä majailla itsekin, vaikka lapsi olisikin se (teko)syy ostaa se virallisesti. ;)

      Poista
  4. Granitissa on kyllä vaarallisen paljon kaikkea ihanaa! Tosi kaunis ja yksinkertainen tuo aurinkotuoli. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)