Kesäisen päivän kunniaksi toiveita otetaan vastaan

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Tänään on ollut ihan huikean kesäinen keli, voi ihana! <3 Sen kunniaksi muutama leinikin kuva teille ihanaiset! Nyt on jo blogin facebookissa 300 tykkääjää, Google raadissa yli 70 lukijaa ja instassakin ropisi kivasti lisää seuraajia. Vautsi! Ajattelinkin tässä välillä kysäistä teiltä rakkaat ihmiset, onko teillä jotain postaustoiveita tai kysymyksiä? Niitä voitte laittaa kommenttikenttään tai oikeassa sivupalkissa olevaan lomakekenttään :) Pidetään vaikka takarajana puoliväliä kuuta eli 15.5. mennessä lähetetyt toiveet ja kyselyt ehtivät mukaan.

Aurikoista loppuviikkoa!


2 kommenttia

  1. Meillä on täällä Pohjois-Norjassa ollut viikon jopa kaksi ihan tosi kivat ilmat mutta tänään alko sateet ja lämpö katosi... Postaustoive.. Oon aika tuore lukija, mutta oletkos kirjoitellut siitä, miten sisustustyylisi on kehittynyt ja mikä sulle on punanen lanka, löydätkö jotain yhtäläisyyttä siihen miten sisustit esim. 10 vuotta sitten. Esineiden ja asioiden tarinat kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla Pohjois-Norjastakin kuulumisia :X Kiitos kivasta postaustoiveesta, tuo onkin varsin kiinnostava aihe! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)