Smoothie-herkku viime viikon helteiltä

perjantai 13. toukokuuta 2016

 Täällä tosiaan viikko on mennyt tyttären kuumeen ja flunssan hoitelussa, ja taisi se iskeä nyt meikäläiseenkin pienessä määrin.... Krääh. Lötkötetään reporankana tässä ja käydään läpi viime viikon valokuvia... Silloinen helleaalto inspiroi meitä tekemään yksinkertaiset, mutta herkulliset smoothiet kaapista löytyvistä aineista.



Istuttiin tytön kanssa hörppimässä niitä terassin pörrömatolla, missä oli niin ihanan lämmin. Voin sanoa, että kyllä smoothie upposi hyvin, oli siis lapsenkin makuun soveltuva. Varsinkin vielä kun oli parit vaahtikset siinä tyrkyllä heh... Päästiin myös testaamaan näitä Clas Ohlsonin pillipulloja ensimmäistä kertaa, ja ne olivat kyllä tosi hauskat!





Smoothie tehtiin siis niinkin yksinkertaisista aineksista kuin mansikkakermajäätelöstä, vadelmajogurtista ja pakastemansikoista. Aiemmin olen lisäillyt tämän kaltaisiin mm. erilaisia leseitä, mutta ne ovat olleet selvästi kynnyskysymys tytöllä. Ehkäpä se johtuu juoman rakenteesta, tästä kun tuli niin ihanan samenttista. Slurp!





Voi kun tulisi taas ne helteet takaisin pian :X


6 kommenttia

  1. Voi miten herkullisia kuvia :) Smoothiet ovat kyllä ihan super hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :X Ne ovat kyllä hyviä, ja virkistävät ihanasti helteisenä päivänä :)

      Poista
  2. Herkullisen näköistä ja ihanan väristä!

    VastaaPoista
  3. Meidän tytöt ja niiden kaverit ovat olleet ihan myytyjä, vaikka teen pirtelön kevytmaitoon ja pakastemarjoihin ja pikkuisen sokeria lisäksi. Tulee ihan jäätelömäistä, vaikka ei sitä jäätelöä yhtään olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti tykkää :-* Sama myös kun sekoittaa marjat ja vaniljasokeri rahkaan, O:n kummitädin bravuuri mistä O aina puhuu :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)