Elloksen syksyn trendit ja upeat kesäjuhlat | kuvapläjäys!

perjantai 27. toukokuuta 2016

Kävin eilen piipahtamassa Helsingissä, jossa pääsin kutsuttuna Elloksen yhdistettyyn lehdistöpäivään ja  kesäjuhlaan. Tapahtumapaikkana oli Aallonkodin Penthouse, joka oli kertakaikkisen upea. Siis wow oikeasti! Heti ovensuussa oli jo tarjolla ihanaa suklaista kuohuviiniä paahdettujen vaahtokarkkien kera, joten ei huono :)







Asunnossa oli nähtävillä Elloksen ensi syksyn muoti- ja sisustustrendit, ja kuulimmekin Elloksen suunnittelijan kertomana näistä tulevista mallistoista. Sisustuksessa näkyi kerroksellisuus, erilaisten materiaalien yhdistely, paksut verhot, pehmeys ja luonnonläheisyys. Elloksen tuotteilla sisustettu makuuhuone oli todella onnistunut, ja ihastelinkin sitä pitkään.










Kaiken tämän hienouden lisäksi tapahtumassa oli Ellos Beauty kynsibaari, jossa sai käydä lakkauttamassa kynnet syksyn muotiväreillä. No, itsellä kun on nämä rakennekynnet, niin kävin vain selän takana häiritsemässä ja ihastelemassa karkin värisiä kynsilakkapulloja hih.





Eniten taisin kuitenkin ottaa sapuskoista kuvia, oli kuulkaas a-i-v-a-n mahtavat ruoka- ja juomatarjoilut, joista vastasi itse Sara la Fountain. Hänen loihtimat salaatit kauniin värisine salaattikastikkeineen olivat aseteltu sammalpedille, ja se jos mikä näytti satumaiselta! Lisäksi muut ihanat kauden herkut ja grillin antimet.... Mhhhmm ihania <3 Niitä kelpasi napostella!











Lisäksi kaikki muukin koristelu asunnossa oli niin täydellistä, että olin aivan myyty kaikista upeista yksityiskohdista -- kukka-asetelmista, kauniista esillepanosta, hienosta terassista takkoineen. Siis aivan mahtavaa! En keksi enää ylisanoja lisää, mutta jokaisen kehun kyllä on ansainnut tuo tapahtuma. Oli kyllä  PR-ammattilaiset Marsaana Communicationista jälleen ylittäneet itsensä!!






Pakko loppuun todeta, että onnistuin paikan päällä tekemään jotain ihan käsittämätöntä, jonka jälkeen rakas kamerani sekosi *krääh* Ei tainnut jäädä kenellekään epäselväksi ko. tapahtumassa, kun jauhoin kaikille Olympukseni kohtaloa. Nyt äkkiä kamera huoltooooooon.... Ja anteeksi vielä vaahtoaminen kamerasta hahah... Ja tämän alla olevan kuvan jälkeen kamera sekosi, siis for real! Eikä ihme...



Kiitoooooos oli kiva tapahtuma!!

10 kommenttia

  1. No mutta wautsi mitkä tarjoilut ja muutenkin nuo puitteet! Nuo parvekekalusteet, aah! Vielä kun ois parveke! :D Voi Olympus-parkaa, jospa saisit sen pikaisesti taas kuntoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ollutkin upeet! :) Koitetaan saada Olympus heräämään henkiin, eiköhän huollossa ole osaavia immeisiä *hope so* :p

      Poista
  2. Herrrkullisen näköisiä kuvia! Eikä tuo viimeisinkään niin paha ollut, että sen takia olis kamera seonnut =D

    VastaaPoista
  3. Vau mitkä tarjoilut! Kuvat näyttää aivan mielettömän herkullisilta, tulee nälkä vaan näitä katellessa :)

    http://elamaatangolla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoilut oli kyllä upeat ja näyttivätkin niin hämmentävän mahtavilta!

      Poista
  4. Niin harmittaa, etten päässyt tähän tapahtumaan, olisi ollut todellakin huipputapahtuma. Ehkä sitten ensi kerralla. Ihania kuvia olet napsinut ja toivottavasti kamerakin on pian taas iskussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kerralla tosiaan sitten messiin Jenni!

      Kiitos! <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)