Näkyyks mun kello? ;)

torstai 11. helmikuuta 2016

Ostelen silloin tällöin ruotsalaisia sisustuslehtiä, ja jokin aika sitten ihastuinkin Hem&Hus -lehden sivuilla esiteltyyn Puik Art - merkkiin. Googlaamalla löysinkin heidän nettikaupan, josta ei ollut mahdollisuutta tilata Suomeen tuotteita, mutta reippaana tyttönä laittelin viestiä ja pian oli Suomikin listoilla :D Vinkvink!

Puik Art on mielenkiintoinen yritys Amsterdamissa. Sen kaksi perustajajäsentä ovat luoneet Puik Artin helpottamaan nuoria hollantilaisia designereita saamaan tuotteitaan ja ideoitaan markkinoille. Kannattaa kyllä vilaista verkkokauppaan, tuotteita on tällä hetkellä 23 kpl, mutta ne ovat oikeasti tosi kekseliäitä ja tyylikkäitä!

Itse tilasin kaksi jutskaa kaupasta, joista toinen on tämä Clork -kello :) Siinä puhutteli tuo mielenkiintoinen muotokieli sekä jostain syystä tällä hetkellä huomioni kiinnittävä korkkimateriaali. Tykkään! Toinen tuote jääköön arvoitukseksi, esittelen sen sitten myöhemmin!


10 kommenttia

 1. Oooh, aivan ihana kello! Täytyypä kurkata, mitä muuta ihanaa tuolta löytyy:)! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Tykkään kyllä itsekin tosi paljon! Ja se hyvyys tässä on vielä, että tuon valkoisen kellon saa korkkiosiosta irti jos joskus korkki alkaa nyppimään -- tuo pelkkä valkoinenkin kello on aika siisti :)

   Poista
 2. Hei, wow ja tykkään! Koska korkki :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana kello! Simppeli, mutta silti siinä on jujua. Hieno löytö.

  VastaaPoista
 4. Häh! Ihana kello! Korkki toimii kyllä ja tiu'un muotokieli on jotenkin ... öö.. herttainen? Voiko kello olla herttainen? Kaipa se voi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)